Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe u de juiste desktop pc Pick
Twee fundamentele valkuilen confronteren elke nieuwe desktop koper : de uitgaven te veel op een computer met meer macht dan je ooit nodig zult hebben , of besteden te weinig op een machine die verouderd raakt in een paar jaar . Er is niet zoiets als de " beste " computer . De vraag is altijd , wat is het beste voor u ? Het vinden van het juiste antwoord , en het vermijden van de klassieke valkuilen , is een kwestie van kijken naar een aantal fundamentele specificaties in het licht van uw unieke computereisen. Instructies
1

Bedenk wat voor soort software die u wilt uitvoeren . Als alles wat je hoeft te doen is het controleren van uw e-mail , surfen op het web en tekstdocumenten te creëren , heb je niet een top-of - the-line machine nodig . Maar als u van plan op het spelen van 3D- games of het bewerken van digitale film , zul je state - of-the - art prestaties nodig hebben .

Look 2 op kloksnelheid . Dit is het aantal keren per seconde de processor werkt met software-instructies uitvoeren . Fabrikanten drukken dit uit in gigahertz ( 1 GHz is 1000000000 cycli per seconde ) . Met ingang van 2010 , de snelste consument rang processor werkt op 3,3 GHz , volgens PC World. Versnelt dit hoog zijn niet nodig , tenzij je gebruikt complexe software . Echter , een computer met minder dan 2 GHz zal waarschijnlijk niet bij te blijven met basis software eisen .
3

Zoek uit hoeveel cores van de processor heeft . Central Processing Units ( CPU ) kan uit meer dan een processor op een chip , waardoor ze meer operaties gelijktijdig uitvoeren . Iets meer dan twee cores over het algemeen niet de prestaties te verbeteren van alledaagse taken, zoals web browsen en tekstverwerken . Volgens Icrontic , 3D-rendering , DVD compressie en CD naar MP3 conversie aanzienlijk kunnen profiteren van de quad - core processing .
4

Bepaal hoeveel geheugen , of " RAM , " de computer heeft . Hoe meer RAM-geheugen op uw computer heeft , hoe beter presteert bij het uitvoeren van meerdere toepassingen tegelijk . ZD Net meldt dat , vanaf 2010 , de nieuwste Windows -besturingssysteem wordt geleverd in versies die steunen ofwel 8 , 16 of 192 GB aan RAM . Vier GB is genoeg voor alledaagse taken . Gebruikers met top-of - the-line -processors of degenen die behoefte hebben aan veel grote applicaties tegelijk draaien zou moeten overwegen meer RAM .
5

Weten wat voor soort RAM-geheugen van de computer gebruikt . Vanaf 2010 , de meeste nieuwe computers gebruiken DDR2 SDRAM of DDR3 SDRAM . Hoewel DDR3 brengt tweemaal de gegevens van DDR2 , de laatste is geschikt voor de meeste computereisen. DDR1 echter achterhaald en moet worden vermeden . Geheugen komt ook in verschillende snelheden . Aangezien upgrades om sneller RAM kan duur zijn , proberen om de snelst mogelijke geheugen aanschaffen in het begin als je het maximale uit je geheugen .
6

Overweeg totale RAM capaciteit van het moederbord . Zelfs als je nu niet nodig veel geheugen , kan u wilt upgraden in de toekomst . U kunt de levensduur van uw computer te verbeteren door het kopen van een die een grotere RAM capaciteit dan je nodig hebt op het moment van aankoop bevat .
7

Neem voorraad van de aard van de gegevens die u gebruikt en hoeveel daarvan je moet slaan . Digitale video en muziek hog harde schijf ruimte . Als je veel van dit soort inhoud , moet u overwegen de aanschaf van een computer met een grote harde schijf of zelfs meerdere harde schijven .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Specificaties van de Studio XP…
·Sony PCV -serie Specificaties 
·Waarom heb je nodig een moeder…
·Hoe je de batterij van uw PC's…
·Hoe maak je een Desktop Build …
·iMac 5521 Specificaties 
·HP Pavilion A640N Informatie 
·Is Vochtig weer slecht voor ee…
·Hoe maak je een desktop comput…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je PS2 BIOS gebruiken voor de PCSX2 
·Laptop Projector Verhuur 
·Wat is een Daq Card ? 
·Hoe te bevestigen mijn MacBook op een iM…
·Hoe te Take Out Your HP DV4 's Fan 
·Hoe een infrarood camera op een MacBook 
·Hoe kan ik een wachtwoord beveiligen Mij…
·Hoe Laptop Ventilatorgeluid Verminder 
·Hoe de Base Alter op een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com