Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te Take Out Your HP DV4 's Fan
De koelventilator is een van de belangrijkste componenten in uw laptop . Bij HP dv4 - serie laptop de ventilator bovenop de processor . De algemene functie is om de processor te koelen . Als stof en vuil opbouwt in je laptop , kan het ertoe leiden dat de ventilator uit te branden . Het nadeel hiervan is dat wanneer de ventilator gaat slecht , het zorgt ervoor dat de processor oververhit raken , wat ernstige schade aan het moederbord kan veroorzaken . Het verwijderen van de ventilator gaat volledig demonteren van de laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
ESD polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bereid uw laptop voor demontage . Schakel de laptop via het besturingssysteem , de stekker uit het stopcontact en koppel eventuele externe opslag of netwerkapparatuur . Trek het LCD-paneel gesloten is , en plaats de laptop naar beneden op een plat werkoppervlak . Kopen van 2

Draai de computer , zodat de voorkant naar u toe. Verwijder de batterij uit het compartiment in de linkerbovenhoek van de laptop onderkant van de behuizing .
3

Verwijder de twee Phillips - schroeven uit de drive deksel harde compartiment in de rechteronderhoek hoek van de onderkant van de behuizing . Til het deksel van de laptop naar de harde schijf bloot . Pak het zwarte tabblad uitsteken van de linkerkant van de harde schijf , en trek je op de schijf totdat deze ontkoppelt van het moederbord . Verwijder de harde schijf van de laptop .
4

Zoek de draadloze kaart zich binnen de vacante vasteschijfcompartiment . Ontkoppel de twee antennekabels van de kaart , gespreid zijn retentie clips en verwijder de kaart uit het stopcontact .

Dia 5 van de cd /dvd-station vrijlating klink naar beneden om het station los te maken van de laptop . Pak het gezicht van het rijden aan de linkerkant van de behuizing van de laptop , en verwijder de schijf uit de laptop .
6

Verwijder de Phillips - kop schroeven van de geheugenmodule in de buurt van het centrum van de laptop onderkant van de behuizing . Til het deksel van de laptop om de geheugenmodules te onthullen . Uit elkaar de verende klemmetjes aan weerszijden van beide geheugenmodules in het compartiment . Kantel elke module omhoog in een hoek van 45 graden , en trek de modules uit hun respectieve geheugensockets .

Draai 7 all Phillips - schroeven van de onderkant geval van de laptop . Flip de laptop over , en trek openen het LCD-scherm zo ver mogelijk . Pak de bovenkant van het toetsenbord assemblage , kantel in een hoek en trek de grote lintkabel zich vanaf onderzijde van het toetsenbord op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
8

Verwijder de twee Phillips - schroeven uit de linkerbenedenhoek van het kunststof frame waarin de lege toetsenbord compartiment . Schuif het frame naar het LCD-paneel aan het frame van de kap van de laptop uit te schakelen . Til het frame af van de laptop en zet het opzij .
9

Draai de drie kruiskopschroeven op de luidspreker montage langs de bovenrand van de bovenklep van de laptop . Til de luidspreker voorzichtig uit de laptop iets , koppelt u de luidsprekerkabels van het moederbord en verwijder de luidspreker montage van de laptop .
10

Koppel de LCD- video -kabel die zich vanaf de linkerkant van het LCD-scherm op het moederbord . Verwijder de twee kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Til het LCD- paneel los van de basis van de laptop . Verplaats het paneel om een vlak oppervlak met het scherm naar boven om te voorkomen krassen op het scherm .
11

Koppel alle zichtbare kabels van het moederbord door de kleine toegang gaten in deksel van de laptop . Verwijder de drie kruiskopschroeven uit langs de achterkant van de bovenste deksel . Til de voorkant van de bovenklep en verwijder het deksel van de laptop basis om het hele moederbord bloot .
12

Koppel alle kabels toegankelijk vanaf bovenkant van het moederbord . Verwijder de single, Phillips - kop schroeven van de bovenkant van het moederbord . Draai de twee kruiskopschroeven van de seriële poort aan de rechterkant van de behuizing van de laptop . Til het moederbord uit van de basis van de laptop . Verplaats het moederbord om een gewatteerde werkvlak met de onderkant naar boven.
13

Draai de twee kruiskopschroeven van de koelventilator in de linkerbovenhoek van het moederbord . Til de ventilator uit haar moederbord sleuf en zet het opzij .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik meerdere laptops St…
·Hoe te openen de VAIO PCG - K4…
·Hoe Memory verwijderen in een …
·Hoe maak je een Backlight verv…
·Hoe je HP laptop Functietoetse…
·Specificaties voor een ThinkPa…
·Hoe te Macbook upgraden met SS…
·Hoe kan ik mijn Dell-laptop Fa…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 552…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Activity Monitor Van een Home PC …
·Hoe maak je een iPad gebruiken om een Ma…
·Hoe maak je een Microsoft Flash Drive Ge…
·Specificaties voor de HP Pavilion DV9727…
·DVD RW Vs . CD RW 
·Hoe een Compact Flash geheugenkaart Eras…
·USB Recovery op Windows XP 
·Hoe de Hard Drive Revive zonder verlies …
·De CMYK Printing Process 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com