Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad gebruiken om een Mac mini Bedien
U mag gebruik maken van een Mac mini om media af te spelen in een entertainment center . De HDMI-uitgang kunt u een Mac mini rechtstreeks aansluiten op een televisie zonder installatie van extra hardware . Als u wilt uw Mac mini draadloos te bedienen met een iPad , gebruikt u een applicatie uit de iPad App Store . U kunt alle functies van uw Mac mini , waaronder het afspelen van media -en muis -ingang te controleren , met het touchscreen van de iPad , die kan fungeren als een trackpad voor de cursor in OS X. Wat je
Draadloos netwerk nodig
Toon Meer Aanwijzingen
HippoRemote

Start iTunes 1 door de stekker van uw iPad in een USB- poort op uw computer . Klik op de " iPad App Store ' en zoek op" HippoRemote . " Kopen van 2

Klik op de download link naar het programma op te slaan in uw iTunes- bibliotheek , en sleep HippoRemote aan uw iPad . Verwijder uw iPad en koppel het los van de USB-poort .
3

Klik op "System Preferences " in het dock op je Mac mini . Klik op ' Delen ' en vink het vakje naast "Screen Sharing . "

Klik 4 " Computer Settings " en vink het vakje naast " VNC viewers kunnen het scherm bedienen met wachtwoord. " Voer een wachtwoord in om te gebruiken voor de oprichting van een verbinding tussen uw iPhone en de Mac mini .

Tap 5 " HippoRemote " op uw iPad , en tik uw computer op het HippoRemote welkomstscherm te sluiten via de Wi - Fi-netwerk . Als u niet uw computer te zien , ervoor zorgen dat beide apparaten zijn aangesloten op hetzelfde Wi - Fi-netwerk .
6

Tik op het toetsenbord aan de bovenkant van het scherm om een software-toetsenbord -controller op te openen uw iPad . Tik " ArrowPad , " " NumberPad " of " Macro's " om de verschillende functies van de computer te besturen .
Wi - Fi Remote
7

Sluit uw iPad op een USB poort op uw Mac en voer de iPad App Store . Download " Wi - Fi Remote" en sleep het programma naar uw iPad . Koppel uw iPad .

Bezoek mbpowertools.net 8 aan de Wi - Fi Remote metgezel toepassing voor OS X. Dubbelklik op het installatiebestand om het programma te installeren . Lancering WiFi Remote op je Mac mini .

Launch Wi - Fi Remote 9 op uw iPad , en tik uw computer op het welkomstscherm om de apparaten aan te sluiten . Tik op de muis of het toetsenbord pictogrammen om touch screen van de iPad te gebruiken als een trackpad of tekst - invoer apparaat .
10

Tik op een van de playback control knoppen op het hoofdscherm om DVD menu's te navigeren en te starten of te stoppen afspelen .
Snatch
11

Sluit uw iPad aan op een USB -poort op uw Mac mini . Lanceren iTunes en download " Snatch " van de iPad App Store . Sleep het programma naar uw iPad en koppel het apparaat .
12

Launch Snatch op uw iPad . Tik op uw Mac mini op het welkomstscherm om uw iPad verbinding maken via Wi - Fi .

Tap " Launch Pad " 13 aan de onderkant van het scherm om een ​​lijst van de programma's op je Mac geïnstalleerd . Tik op een programma op te starten , en tik " Tracking , " " Scrollen " of " sleutels" om de verschillende functies van het aanraakscherm te gebruiken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om films te downloaden op …
·Offline Caching Limieten voor …
·Hoe maak je een foto op Facebo…
·Hoe Hook Up een iPad naar iTun…
·Hoe te Tags toevoegen in de Ev…
·iPad Zal niet bookmarks bijwer…
·Hoe maak je een iPad Wissel na…
·Hoe je iPad Apps overbrengen n…
·Hoe bouwen HTML5 iPad Apps 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verbinden Twee harde schijven op …
·Hoe schakel ik biometrische vingerafdruk…
·Hoe je Wireless Headphones configureren …
·Manieren om toename Computer Memory 
·Hoe kan ik als vervanging van de RAID-co…
·De voordelen van SSD 
·Hoe te LPs Kopiëren naar cd's 
·Hoe te openen een HP dv7 
·Hoe te monitoren Split Met een VGA-poort…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com