Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een 1TB 7200RPM SATA 6.0 Gb /S Interne harde schijf installeren
schijf capaciteit Hard zijn gestegen in de afgelopen jaren . Het is niet ongewoon om een terabyte aan interne opslag op de verkoop zien voor minder dan $ 100 vanaf 2010 . Dit vertegenwoordigt voldoende ruimte om honderden high - definition films , programma's of games , en honderdduizenden liedjes en foto's vast te houden. Een vertrouwdheid met de computer upgrades is nuttig bij het installeren van een nieuwe SATA harde schijf , maar het proces is niet moeilijk . Wat je
SATA - compatibel moederbord
Voeding met SATA power adapter
SATA kabel
kruiskopschroevendraaier
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit en verwijder alle stroom-en datakabels . Verwijder alle USB-apparaten of monitors . Til de computer op een tafel en plaats het zo dat het zijpaneel naar boven gericht . Kopen van 2

Verwijder de twee of drie schroeven aan de achterkant van het paneel toegang met uw vingers of een kruiskopschroevendraaier . Verwijder het toegangspaneel en leg het opzij .
3

zoeken huidige harde schijf van de computer . Als u van plan bent om het te verwijderen , trekt u de SATA data kabel en SATA voedingskabel van de achterkant van het station . Verwijder de vier schroeven waarmee de schijf op zijn plaats ( dit kan verlangen naar buiten schuiven van de harde schijf slee of verwijderen van de tegenoverliggende zijwand , afhankelijk van het model van uw computer zaak ) . Verwijder de schijf en zet het opzij .
4

Pak de 1 TB upgrade rijden . Gebruik een schroevendraaier en de vier ondersteunende schroeven om de schijf vast te zetten in het station slee of de zaak zelf , afhankelijk van de configuratie van uw computer . Zorg ervoor dat de schroeven goed vast te draaien trillingen te voorkomen .
5

Sluit een SATA data kabel in de achterkant van het nieuwe station. Als je de installatie van de nieuwe schijf in aanvulling op de huidige schijf van de computer , sluit het andere uiteinde van de SATA data kabel aan op een beschikbare SATA- aansluiting op het moederbord . Als u de vorige schijf verwijderd in stap 3 , gebruikt u de SATA- datakabel die al geïnstalleerd was .
6

Zoek een vrije SATA stroomkabel of adapter aangesloten op de voeding van de computer . Als je het vervangen van oude schijf van het systeem , gebruikt u de stroomkabel die eerder werd de stekker eruit . Gebruik anders een tweede SATA voedingskabel . Steek de stroomkabel in het stopcontact sleuf op de 1 TB schijf .
7

Plaats toegangspaneel van de computer . Zet de computer opnieuw op zijn gebruikelijke plaats en sluit deze aan op het stopcontact , de monitor , het toetsenbord en de muis , alsmede alle andere accessoires .
8

Zet de computer aan . Controleer het bootproces te bevestigen dat de nieuwe schijf van de computer herkent .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Geschiedenis van Embedded Comp…
·FAT32 Disk Recovery 
·Hoe om te upgraden naar een Ce…
·CPU's te creëren warmte bij h…
·Hoe maak je foto's met behulp …
·Hoe Electrical Line Loss Berek…
·Voordelen van GVI 
·ASUS M4A785TD - V EVO USB Prob…
·Hoe te Overclock de Core 2 Duo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Dimension E521 Make …
·Hoe maak je een Flash Drive 
·Welke grafische kaart kan men installere…
·Problemen met een optische encoder Wire 
·Wie de uitvinder van het Touch Screen 
·Hoe kan ik een Ergonomic Keyboard Gebrui…
·Intel Moederborden Dat gebruiken PC2100 …
·Hoe Hook Up een Toshiba M45 S2692 op een…
·Een back -up van bestanden op een gecras…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com