Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Welke grafische kaart kan men installeren op een Dell XPS One
De grafische kaart ( of graphics processing unit ) op de Dell XPS One - een high -performance - georiënteerde all - in-een desktop personal computer van Dell Inc - - is de ATI Radeon HD 2400 . Een product van halfgeleiderbedrijf Advanced Micro Devices ( AMD ) , de Radeon HD 2400 werd uitgebracht in 2007 : het jaar dat de XPS One maakte zijn debuut . Sindsdien heeft AMD tientallen GPU's die de plaats van degene die de computer oorspronkelijk beren kunnen nemen vrijgegeven . Op het moment van publicatie , de AMD Radeon HD 6990 is de nieuwste AMD grafische kaart die op de Dell XPS One kan worden geïnstalleerd . Uitgebracht op augustus 2011 , de Radeon HD 6990 is geavanceerder dan de Radeon HD 2400 in vrijwel elke categorie. Interface

Elke ATI Radeon HD 2400 en AMD Radeon HD 6990 -kaart is geïnstalleerd op een desktop computer met de Peripheral Component Interface Express ( PCI - E ) uitbreidingssleuf op het moederbord . Dit wordt mogelijk gemaakt door de 16 - baans ( x16 ) -interface elke GPU bezit . De kaart op de Dell XPS One geïnstalleerd , hoewel, gebruikt v1.0 of PCI - E 1.0 x16 , wat betekent dat het een data overdrachtsnelheid van 4 GB per seconde . De Radeon HD 6990 maakt gebruik van de PCI - E 2.1 x16 -standaard, die de data-overdrachtsnelheid verdubbelt tot 8 GB /s .
Memory

De ATI Radeon HD 2400 grafische kaart aandelen 256MB van de Dell XPS One 2MB van random-access memory ( RAM ) . De GPU toepassingen zoals video geheugen voor de computer en grafische mogelijkheden . De AMD Radeon HD 6990 , daarentegen , zijn eigen geheugen , hetgeen betekent dat in plaats lenen RAM van de XPS One , gebruikt het geheugen ingebouwd . Ook biedt het 4 GB , dat is 16 keer zoveel als het geheugen dat de Radeon HD 2400 toepassingen .
Display en connectoren

Voor het aansluiten van de Dell XPS One -monitor , de ATI Radeon HD 2400 beschikt over twee aansluitingen : Video Graphics Array ( VGA) voor analoge display en Digital Visual Interface ( DVI ) voor digitale weergave . De VGA- en DVI -connectors ondersteunen tot een maximale resolutie van 2048 bij 1536 pixels en 2560 bij 1600 pixels , respectievelijk . De AMD Radeon HD 6990 verzuimt de VGA-poort . Echter, het heeft een connector ontbreekt op het vorige: een DisplayPort overdragen van digitale audio /video-inhoud en ondersteunen dezelfde maximale resolutie van de VGA . Als aanvulling op de DisplayPort en bood aan beide GPU's is de High - Definition Multimedia Interface ( HDMI ) . De standaard connector voor high - definition televisies ( HDTV ) , de HDMI-uitgang ondersteunt tot 1920 bij 1080 pixels aan resolutie .
Fill Rate

Elke grafische kaart heeft een fill rate , dat is het aantal pixels die het gebruikt voor een computer scherm per seconde . De ATI Radeon HD 2400 heeft een fill rate van 2100000000 pixels per seconde . De AMD Radeon HD 6990 echter aanzienlijk beter presteert dan zijn voorganger met een fill rate van 53120000000 pixels per seconde .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een betere grafisc…
·Hoe Video toevoegen aan een SD…
·Hoe maak je een videokaart Kie…
·Hoe te herstellen Uw PC grafis…
·Hoe controleert de videokaart …
·Wat is een HDCP - Ready videok…
·Hoe maak je een videokaart upg…
·Hoe kan ik een Dell Optiplex G…
·Hoe kan ik video op een pc opn…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
  Hardware Articles
·Wat is een LightScribe -cd 
·Hoe om muziek vanaf een flashdrive aan o…
·Hoe maak je een CDFS verwijderen van een…
·ATI videokaart Informatie 
·Hoe te Voicemail op MagicJack 
·Hoe maak je verbinding een LCD HDTV met …
·Hoe om te upgraden Phoenix BIOS 4.5 
·Hoe te Turn Bluetooth aansluiting Mijn P…
·Hoe de verwerkingssnelheid van een 486 o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com