Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe om te upgraden Phoenix BIOS 4.5
de BIOS van een systeem ( Basic Input /Output System ) is een hardware - ingebedde code dat is de eerste om te draaien op een pc . BIOS identificeert , tests en loopt het systeem apparaten die nodig zijn om het besturingssysteem van de computer op te starten zijn . Elk moederbord heeft een BIOS is geïnstalleerd , en Phoenix BIOS is een van de meest voorkomende zijn . Upgrading Phoenix BIOS 4.5 kan nodig zijn wanneer er veranderingen aan uw systeem dat vereist BIOS ondersteuning om te werken , meestal veroorzaakt door uw moederbord fabrikant uitvoering technologische upgrades van uw bestaande apparatuur . Om je BIOS te veranderen vereist dat u flash je systeem met de nieuwe BIOS , het overschrijven van de eerste Phoenix BIOS 4.5 installeren met de nieuwe BIOS . Wat je nodig hebt
BIOS-upgrade verhuur CD - rom , USB-stick of diskette
Toon Meer Aanwijzingen
1

Identificeer het moederbord maker van je computer opnieuw opstart en het kijken naar de string van identificerende gegevens weergegeven tijdens de POST ( power- on - self- test) fase van de boot-up voorafgaand aan de installatie van het besturingssysteem . Het type moederbord moet verschijnen tijdens deze lijst , samen met informatie zoals geïnstalleerde RAM en CPU- informatie . Kopen van 2

Download de bijgewerkte BIOS gemaakt voor uw specifieke moederbord of PC van de website van de fabrikant . Phoenix Technologies , de maker van de Phoenix BIOS , geen BIOS rechtstreeks aanbieden aan de consument , dus je zal moeten upgrades downloaden van uw specifieke moederbord of PC fabrikant .
3

Maak een laars apparaat met uw nieuwe BIOS . Gebruik een cd-rom , USB-stick of diskette te doen. De gebruikte methode hangt grotendeels af van de uitrusting van uw systeem , als de meeste fabrikanten bieden BIOS upgrades in alle drie de vormen .

Plaats 4 de boot device in uw systeem en start de computer opnieuw . De BIOS flash utility zal opstarten in plaats van uw besturingssysteem . Volg de instructies op het scherm in de flash utility om de nieuwe BIOS op uw systeem te kopiëren , het overschrijven van de Phoenix BIOS 4.5 reeds aanwezig .
5

Verwijder het opstartapparaat en start uw systeem normaal . Het nieuwe BIOS- nummer moet direct worden weergegeven bij het opstarten tijdens de POST -fase . Om nieuwe BIOS -opties openen , drukt u op de toets " del " tijdens deze eerste opstartfase tot het aangaan van de BIOS . Sommige moederborden kan een andere sleutel, die tijdens de POST- fase wordt weergegeven vereisen . Druk op de alternatieve sleutel indien nodig.

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe Memory Voltage instelling …
·Hoe te updaten Rampage II BIOS…
·Hoe de BIOS wachtwoorden wisse…
·Hoe kan ik een Dell GX240 BIOS…
·Hoe te Schakel BIOS Shadowing …
·De BIOS -instellingen wijzigen…
·Hoe je BIOS installeren op een…
·Hoe de BIOS-wachtwoord te verw…
·Hoe het opzetten van het opsta…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe snelheid van 50K Dial -Up 
·Hoe maak je een diode gebruiken in een C…
·Hoe maak je Sluit een microfoon op een c…
·Het verschil tussen servers en desktopco…
·Kan uw laptop ingebouwde camera worden g…
·Transducer Kenmerken 
·Mijn Belkin muis niet gedetecteerd op Wa…
·Hoe maak je een microfoon gebruiken voor…
·Hoe te Zet de webcam op mijn Acer Laptop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com