Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Kan ik configureren een nVidia videokaart aan twee monitoren ondersteunen ?
Bijna alle moderne nVidia - gebaseerde grafische kaarten ondersteunen dual - scherm configuraties . Een dual - beeldscherm configuratie zorgt voor meer ruimte op het scherm voor u om in te werken , waardoor het versnellen van uw workflow . Uw nVidia - gebaseerde grafische kaart driver pakket bevat een configuratieprogramma waarmee u dubbele monitors configureren , als dit hulpprogramma Controle Paneel ontbreekt , kunt u deze downloaden van nVidia.com . Aansluitingen

NVidia grafische kaarten
gebruik van twee soorten van de monitor aansluiting poorten : DVI en VGA . DVI-poorten zijn rechthoekig en meestal kleurcode wit; VGA-poorten zijn meer de vorm van een trapezium , en zijn meestal een kleurcode blauw . Afhankelijk van het specifieke model van de grafische kaart , kan het twee DVI -poorten , twee VGA havens of een van elke poort . Een DVI-aansluiting biedt een hogere kwaliteit video dan een VGA-poort , maar VGA-aansluitingen komen vaker op monitoren , vooral op oudere modellen
Setup

Gebruik je nVidia . card is inbegrepen control Panel -software om dubbele monitors configureren . Plug in en zet uw tweede monitor , sluit deze dan op de nVidia -kaart met behulp van de meegeleverde kabel . Gebruik een adapter als u een VGA-monitor -kabel aansluiten op een DVI-poort . Klik op het menu Start -knop en typ " nvidia ", klik op " nVidia Control Panel " in de lijst met resultaten . Klik op "Set up multiple displays , " check dan het vakje naast de naam van de tweede monitor . Sleep de grafische voorstellingen van de schermen om hun fysieke posities overeenkomen , en klik op ' Toepassen'.
Configuratie

Stel uw dual - beeldscherm instellen met het hoofdstuk "Set Up Meerdere beeldschermen " van de nVidia control Panel . Rechtsklik op de grafische weergave van de monitor die u wilt gebruiken als het primaire beeldscherm en selecteer " Maak dit de Windows hoofddisplay . " Klik met de rechtermuisknop de tweede monitor om zijn configuratiemenu te openen . Selecteer "Uitbreiden desktop op dit scherm " als u de monitor te gebruiken als verlengstuk van uw primaire beeldscherm . Als u wilt dat de tweede monitor om dezelfde inhoud weergegeven als primair scherm , selecteer " Duplicate displays (gebruik [ primair scherm ] als primaire duplicaat ) . "
Gebruikt

Als je het verplaatsen van gegevens bent tussen twee programma's , sleept u een programma op de secundaire monitor , dan is de data te verplaatsen van scherm naar scherm in plaats van heen en weer schakelen tussen de programma's . Gebruik de secundaire monitor aan opleidings-of trainingsvideo's kijken als u volgen langs op de primaire monitor . Als u werkt in een programma dat zwevende toolbox ramen , de positie van de gereedschapskisten op de secundaire monitor , waardoor rommel te verminderen op uw primaire werkruimte gebruikt .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een Leadtek WinFas…
·128 Bit Vs . 256 bit grafische…
·Hoe weet ik of mijn videokaart…
·Verjaardag Video Card Ideas 
·ATI Nvidia grafische kaart Ver…
·Instructies voor een videokaar…
·Hoe je ATI videokaart drivers …
·Hoe de Memory Toegewezen je ee…
·Gids voor Superclocking een gr…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe te BPO configureren op een iPad 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Eye Toy camera Gebruik o…
·Core 2 Duo T6400 Prestatie 
·Hoe te openen een Dell Computer 
·Geschiedenis van Scanners 
·Hoe kan ik een Dell AIO 922 printer Draa…
·Lenovo probleemoplossing 
·Hoe te verbinden het Kensington Laptop L…
·CPU Coolers die compatibel zijn met de X…
·Hoe de videokaart verwijderen van een Ma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com