Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Geschiedenis van Scanners
Hoge kwaliteit digitale afbeelding scanners zijn gemeengoed geworden en zeer goedkoop . Het pad van de vroege analoge transmissie van beelden via telefoonlijnen naar de moderne flatbed scanner en high - end drum scanners hebben ons genomen van lage kwaliteit , lage resolutie beeldoverdracht naar de mogelijkheid om een ​​digitale scan van een foto die te onderscheiden is van overbrengen het origineel . Vroege Analoge Scanners

De eerste afbeelding scanner
werd ontwikkeld door Walden Kirsh bij het ​​National Bureau of Standards . Deze vroege scanner een trommel scanner . Drum scanners beelden vastleggen met behulp fotomultiplicatorbuizen . Het origineel moet worden gescand wordt op een trommel , die zeer snel ronddraait gemonteerd . De trommel verhuisde in de voorkant van een beeldsensor .
Vroege digitale Scanners

Vroege digitale scanners
gebouwd op deze trommel scantechnologie . Een beeldsensor is gebruikt , waardoor het gemakkelijk is om zwart -wit foto's te maken . Zoals kleurenfotografie vorderde , werden de filters in voor de sensor geplaatst om te scannen ofwel rood , groen of blauw , met het beeld wordt opnieuw samengesteld uit de drie passen op een later tijdstip .
Drum Scanners

Momenteel drum scanners zijn nog steeds de meest accurate , hoogste resolutie scanners beschikbaar . Moderne drum scanners maken gebruik van de verbeteringen in de technologie en optiek om beelden zo hoog als 12.000 pixels per inch ( PPI ) vast te leggen . Moderne sensoren vaak afzien van de kleurfilters in het voordeel van meerdere sensoren gekalibreerd voor de drie primaire kleuren : rood , groen en blauw . De kwaliteit van een drum scan komt vaak op een zeer hoge aanschafprijs . Drum scanners zijn veel duurder dan flatbed scanners .
Flatbed Scanners

De hoge kosten van drum scanners getriggerd onderzoek naar een soort scanner waar het origineel blijft staan ​​en heeft de sensor te bewegen over het oppervlak . Vroege flatbed scanners geleend het filter begrip van drum scanners . Kleurenafbeeldingen werden gescand in drie passen , een voor elk van rood , groen en blauw . Deze drie -pass proces betekende dat het duurde drie keer zo lang om een kleurenbeeld als een zwart- wit beeld te scannen . In de vroege jaren 1990 , werden goedkope drie - kleuren charge paar apparaten ( CCD ) , de beeldsensor op de meeste scanners , ontwikkeld waardoor enkele doorgang scans van zowel kleur als zwart -wit beelden .
Hand - Held & Specialty Scanners

In de vroege jaren 1990 , zowel drum scanners en flatbed scanners waren te duur voor eenvoudig thuisgebruik . Een aantal bedrijven geproduceerde kleine hand - held scanners . Als de scanner geschoven over een afbeelding , wielen in de scanner vond een opeenvolging van dunne ' plakjes ' van het beeld dat werd gereconstrueerd in een computer als een zwart- wit beeld . In de afgelopen jaren heeft dit concept opnieuw de kop met kleine , draagbare toverstokken die kunnen worden gebruikt om foto's en boeken te scannen naar een intern geheugen om later te downloaden in een computer .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een flatbed scanne…
·Hoe kan ik een HP scanner 4100…
·Help het stuurprogramma instal…
·Specificaties van Xerox Documa…
·Hoe maak je een flatbed scanne…
·Informatie over Scanners 
·Hoe te Mislukt scannen op een …
·Hoe maak je een Print Van Oude…
·Welke scanners Gebruik TWAIN ?…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Externe Harde Schijven Vs . Interne hard…
·De beste Desktop Computers voor Video & …
·Hoe kan ik een document scannen in de HP…
·Gebruikershandleiding voor Toshiba Lapto…
·Hoe een HP 960C inktcartridge gebruiken …
·Hoe maak je een Vervangen NVidia grafisc…
·Hoe maak je een Dual partitie schijf opn…
·Wat is Intel Dual - Core Xeon 
·Microsoft LifeCam VX - 3000 Aanwijzingen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com