Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Informatie over Scanners
In de technologie -gedreven tijdperk, is er een behoefte om documenten elektronisch op te slaan . Nu is er geen behoefte meer aan een groot aantal documenten op te slaan in bestanden en mappen zoals scanners hebben de manier waarop u documenten opslaan en ophalen van een revolutie . Computer scanners kan omzetten schetsen , tekeningen , afbeeldingen en tekst op papier in een digitale vorm . Met de introductie van geavanceerde scan- apparatuur , heeft het scanproces en document management eenvoudiger geworden . Soorten

De soorten scanners beschikbaar zijn sheet-fed scanners , filmscanners , handheld scanners , flatbed scanners en multifunctionele scanners . Flatbed scanners zijn de voorkeur van de meeste gebruikers, als ze zijn gemakkelijk te gebruiken , bieden eenvoudige functies en worden vaak gevonden in kantoren . Handheld scanners worden gebruikt voor het handmatig scannen . Foto scanners of filmscanners zoals de naam al doet vermoeden Scan-beelden , maar andere scanners kunnen ook toestaan ​​om foto's te scannen . Draagbare scanners zijn erg handig en past gemakkelijk in uw zak . Sheet - fed scanners vereisen dat u de pagina's die u nodig hebt om een voor een scannen voeden . Andere populaire scanners bieden meerdere functies , waaronder die als een printer en een fax.
Functions

In kantoren , scanners zijn heel nuttig als er een vereiste van een softcopy van vele belangrijke documenten . De scanner kan handschrift , afbeeldingen scannen , printen van tekst en ook een object te scannen printen , waardoor omzetten in digitale beelden . Men kan e-mail hun foto's naar hun vrienden met behulp van een scanner . De scanners hebben ook beeldbewerking software die kan worden gebruikt wanneer de afbeelding wordt gekopieerd in de computer .
Voordelen

Scanners
zijn uiterst nuttig voor bedrijven en als thuis . Ease - of-use is een van de meest duidelijke voordelen van de moderne scanners . Hoge snelheid , draagbaarheid en digitalisering van documenten zonder nadelige gevolgen voor het originele document zijn enkele van de andere voordelen . Aangezien de scanners zijn uitgerust met software , worden de documenten en afbeeldingen afgedrukt op dezelfde wijze en ook in verschillende formaten worden opgeslagen .
Kenmerken

Bij instellingen scanner , is het essentieel om de kenmerken te controleren en kies er een die nauwkeurig DPI niveau , kleurdiepte en scannen gebied heeft . Al deze functies zijn essentieel voor de beste prestatie . DPI niveau moet perfect zijn voor het hebben van een exacte kopie van de documenten en foto's . Voor degenen die realistische resultaten moeten in de gescande afbeeldingen , moet scanners met een hoge kleurdiepte worden geselecteerd . Met een grotere kleurdiepte , kunnen de foto's of documenten worden voorzien van een levendiger en meer realistische look . De grootte van het scangebied vereiste moet ook een overweging zijn, zodat het overeenkomt met uw wensen .
Connection modi

Het is noodzakelijk om de wijze waarop de scanner overwegen wordt verbonden met de computer . Het op de markt beschikbaar scanners maken gebruik van de USB -poort . De andere vormen van verbinding die kan worden gebruikt hebben een Small Computer System Interface , fire wire en parallel .

Sommige modellen ook uitschakelen van de USB-aansluiting , zodat u de scanner mee te nemen met uw laptop computer zonder de behoefte van een extra stroomkabel .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe installeer ik mijn HP 4200…
·Specificaties voor de HP Scanj…
·Hoe maak je een Microfiche con…
·Wat betekent DPI Mean in Scann…
·Hoe een Fingerprint Software D…
·Hoe je de scanner gebruiken op…
·Lexmark X4690 Scanner Specs 
·Hoe Hook Up een flatbed scanne…
·Hoe maak je een Ricoh Scanner …
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat is een I5 processor ? 
·Hoe je BIOS Enter op een Toshiba Tecra 
·De Acer Aspire 3Gb 500Gb Specificaties 
·Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
·Wat is een Macbook ? 
·Hoe maak je een iPad Close 
·Hoe to Run een OS X Sneller 
·GeForce 6600 GT Specificaties 
·Definitie van een oscilloscoop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com