Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een Microfiche converteren naar Schijf
Microfiche is gebruikt sinds het midden van de 19e eeuw tot grote hoeveelheden tekst en image-based informatie op te slaan , het verminderen van de fysieke eisen voor opslag en maakt het mogelijk om te organiseren en catalogiseren enorme hoeveelheden data . Echter , de vooruitgang in digitale data -opslag en beeldvorming maken fysieke opslag een minder aantrekkelijke optie . Omzetten microfiche naar schijf, inclusief harde schijven , cd's en dvd's , maakt het mogelijk om digitaal te manipuleren gegevens tijdens het back- up van de gegevens uit de microfiche . Wat je nodig hebt
Microfiche
Scanner , bij voorkeur backlit verhuur CD -of DVD-brander
Lege cd's of dvd
Fotobewerking software
Zwarte vel papier
Dunne transparante plastic < br > TL-lamp
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bereid de microfiche voor het scannen met een backlit scanner door ze gezicht naar beneden op de glasplaat . Verwijder de microfiche uit de mantel indien nodig. Als de microfiche in een rol , uitrollen de lengte van de scanner . Zorgvuldig snijden gewalst microfiche in kleinere strips maakt het makkelijker te hanteren , maar is optioneel als het houden van de microfiche in een rol is een prioriteit . Kopen van 2

Houd het deksel te openen en zet een zwart vel papier op de scannen oppervlak met ruimte voor de microfiche in het midden te snijden , als je met behulp van een scanner zonder backlight . Plaats de microfiche in de uitsparing ruimte en zet een dunne , doorzichtige plastic plaat bovenop. Gebruik de fluorescentielamp als backlight , zweefde een paar centimeter afstand van het microfiche . Dit zorgt ervoor dat er genoeg licht is voor de scan terwijl het voorkomen van teveel licht van het raken van de scanner .
3

Open de scansoftware en stel de scanresolutie zo hoog mogelijk om voldoende vergroting mogelijk zonder al te veel verlies van beeldkwaliteit bij het bekijken en bewerken van de geconverteerde microfiche via foto- editing software . Voor de meeste scans , zal een resolutie van 600 dots per inch ( dpi ) worden verplicht om de kleinste details van het microfiche te vangen . Maak een nieuwe map op de harde schijf naar de scans afzonderlijk op te slaan , waardoor het makkelijker om bestanden later in het proces te manipuleren . Scan de microfiche .
4

Controleer de resultaten in de map op de harde schijf en pas de scanner , microfiche en lichtbron indien nodig. Scan de microfiche weer en aanpassingen tot de gewenste kwaliteit wordt bereikt . Doorgaan met de rest van de microfiche scannen totdat ze allemaal zijn omgezet in beeldbestanden in de nieuwe map op de harde schijf .
5

Open de disk - brandsoftware en plaats een cd of dvd in de lade van de brander . Selecteer alle gewenste beeldbestanden van de nieuwe map en branden van een nieuwe schijf . Om de beelden omgezet van microfiche bekijken, gebruikt fotobewerkingssoftware te vergroten en vinden wat je nodig hebt .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe kan ik een document met be…
·Hoe kan ik Scanners vergelijke…
·Barcodes Explained 
·Hoe maak je een scanner gebrui…
·Welke informatie heeft een Bar…
·Wat is het verschil tussen de …
·Mijn HP Scanner Gestopt Scanne…
·Hoe maak je een Rapid Deployme…
·Hoe maak je een scanner reinig…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP printer Uitglijden Problemen o…
·Hoe de processor in een HP Pavilion A173…
·Hoe te Sluit een externe tv- tunerkaart …
·Waarom is mijn harde schijf Als de compu…
·Wat is een IEEE 1394-poort ? 
·Hoe de inktniveaus op een HP PSC 2350 co…
·Hoe maak je een robot maken 
·Wat is mijn moederbord en processor ? 
·Afmetingen van de Radeon 4850 -kaart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com