Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Afmetingen van de Radeon 4850 -kaart
Als videokaarten kreeg meer en krachtiger , ze kreeg ook groter en groter . In de oude dagen kon je een videokaart kopen en zet het op uw computer , met de enige overwegingen zijn hoeveel je wilde betalen en welk prestatieniveau je wilde . Met de huidige videokaarten , moet u ook rekening houden met de fysieke grootte van de kaart, want sommige kaarten zijn te groot om te passen in veel computer gevallen . De ATI Radeon HD 4850 is een middelgroot prestatie - level kaart. ATI HD 4850

ATI 's Radeon HD 4850 is een vrij krachtige videokaart , met ofwel 512 MB ​​of 1 GB DDR3 of DDR4 onboard geheugen met een 256 - bit geheugeninterface . Het is DirectX 10.1 compliant en ondersteunt meerdere monitoren . ATI produceert haar eigen versies van de HD 4850 en verkoopt zijn grafische verwerkingseenheid aan andere bedrijven die hun eigen versies van de kaart te vervaardigen . Als zodanig , zijn er verschillende iteraties van de HD 4850 .
Dual - en Single -Slot

Een van de twee belangrijkste overwegingen bij de aanschaf van een HD 4850 is de vraag of het is een dual - of single- slot kaart . Een dual - slot kaart zal u ontkent het gebruik van het moederbord slot direct onder de sleuf waarin u de kaart te monteren . Dual-slot kaarten zijn ongeveer 2 1/2 cm dik . Single-slot kaarten zijn 1 3/4 inch dik . Deze meting is meestal alleen een probleem als je een soort van kaart - als een geluidskaart - . Gemonteerd in de sleuf naast de PCIe X16 videokaart slot en kan meestal door de gewraakte kaart verplaatsen naar een ander slot worden vastgesteld < br >
Lengte

Lengte
is het grote probleem dat mensen tegenkomen bij de aanschaf van een nieuwe videokaart . Veel kaarten zijn gewoon te lang om te passen in een veel computer gevallen . Het probleem is meestal dat de harde schijf gemonteerd in een positie zal een lange videokaart te blokkeren . Dit kan worden opgelost door het verplaatsen van de harde schijf naar een ander slot op de harde schijf kooi . Sommige kaarten zijn zo lang , dat zelfs met de harde schijf uit de weg , zullen ze de kooi raken . De HD 4850 heeft een maximale lengte van 9 1/2 cm .
Hoogte

Hoogte
is een non-issue te wijten aan de manier waarop PCIe -en andere kaarten aan uw moederbord en behuizing van de computer . Zij zullen niet hoger dan het geval montageplaat . Alleen voor referentie , de HD 4850 is 4 centimeter lang , deze dimensie mag nooit een belemmering voor de montage van de kaart zijn. Het beste ding om te doen voor de gemoedsrust is om uw zaak te meten , controleer dan de afmetingen van de specifieke HD 4850 die u wilt kopen .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe je het geheugen in Linux U…
·Hoe zien of een computer heeft…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe de video-RAM op een laptop…
·Hoe je Dual Memory Mode Upgrad…
·Hoe te meten voor extra fans i…
·Hoe vervang ik een Gateway W34…
·Hoe om te weten welke RAM to P…
·Hoe de processor te upgraden i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te onderhoudsberichten resetten op d…
·Hoe kan ik een apparaat op de USB-hoofdh…
·ATI Mach 64 Vermont Specs 
·Hoe te digitaliseren Grote aantallen van…
·Wat te zoeken in een gaming laptop 
·Wat Is Primaire opslag ? 
·Wat is DPI in Printers ? 
·Desktop Voeding Problemen 
·Zelfgemaakte Laptop Charger 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com