Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe je HP printer Uitglijden Problemen oplossen
HP inkjet-en laserprinters kunnen af ​​en toe last van een probleem bekend als " uitglijden " of " ghosting ", waardoor beelden die moeten worden afgedrukt , hetzij uit het midden of meerdere keren op dezelfde pagina , en kan ook leiden tot een knarsend geluid . Hoewel het probleem kan worden veroorzaakt door een mechanisch defect dat moet worden gerepareerd , zijn er verschillende gevallen waarin u het probleem opsporen en oplossen van het thuis. Instructies

Turn 1 op uw computer en toegang krijgen tot de HP printing software die u geïnstalleerd wanneer u voor het eerst instellen van de printer . Klik op het menu "Extra " en kies vervolgens de " Options " of tabblad "Instellingen " . Klik op de optie om een ​​zelfreinigend . Wacht tot het zelfreinigend proces om volledig te voltooien en dan proberen om je oorspronkelijke document opnieuw af en kijk of je bent het nog steeds een uitglijden probleem . Kopen van 2

Raadpleeg de handleiding die bij uw HP printer aan zien of het heeft een herijking proces . Volg de in de handleiding beschreven stappen of in plaats daarvan proberen de standaard re - kalibreren als u niet over uw handleiding . Start de standaard herijking door het indrukken en vasthouden van de " Cancel ", " OK ", "Black " en "Color " knoppen op de bovenkant van de printer gedurende twee seconden en vervolgens op de power -knop . Druk op de knop om het weer aan te zetten , zet het uit en vervolgens weer aan . Wacht tot de printer om te gaan door de kalibratie en dan proberen om opnieuw af te drukken .
3

Open de bovenkant van de HP printer en verwijder en plaats de cartridges als het een inkjet printer , of de laser toner en fuser doos als het een laserprinter . Zorg ervoor dat ze goed zijn geïnstalleerd en worden niet wiebelen in hun rijtuigen . Sluit de bovenste en probeer opnieuw af te drukken .
4

Vervang de cartridges of laser toner en fuser doos helemaal in het geval ze defect zijn, en probeer opnieuw af te drukken .
5

Ga naar de officiële website HP-ondersteuning en typ in het model van de printer die u hebt ( zie bronnen hieronder ) . Klik op de " downloads "-link en klik vervolgens op " Drivers . " Download en installeer de nieuwste versie van het stuurprogramma voor uw printer en probeer opnieuw af te drukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de HP 5740 Reset 
·Hoe kan ik een Epson Stylus C8…
·Hoe te Undelete en herstellen …
·Printen met Magnetic Matted Pa…
·Hoe te Refill een Epson Stylus…
·Hoe maak je automatisch reinig…
·Hoe de Epson 260 Reset 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 243…
·Hoe kan ik instellen Duplex op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP 28 inkt cartridge Instructies 
·Hoe de RAM upgrade op een Intel iMac 
·Hoe de Dual GeForce 8800 PCI 
·Hoe te verbinden A4 Etiketten 
·Hoe om tekst te selecteren op een iPad 
·Hoe om bestanden te verplaatsen van een …
·Waterstof & Electronic Frequency Generat…
·Specs op de Intel Pentium 4 2,4 GHz mode…
·Hoe maak je een interne laptop harde sch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com