Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP 28 inkt cartridge Instructies
navullen HP 28 kleur cartridge bespaart u zowel geld als tijd . Je hoeft niet naar uw plaatselijke detailhandel of kantoor levering winkel te bezoeken en u kunt vullen uw huidige inktpatroon voor minder dan de kosten van een nieuwe cartridge . Een nagevulde HP 28 inktpatroon drukt net zo goed als een nieuwe cartridge , en het proces kan worden voltooid in minder dan 20 minuten . Voorbereiding

Voordat vullen van uw HP 28 inktcartridge , de voorbereiding van uw werkblad door het plaatsen van meerdere vellen papier handdoek op de tafel of bureau . Heb een paar vellen papier handdoek klaar voor lekkages of ongelukken . Verwijder vervolgens de cartridge uit de printer en trek het HP etiket die de inkt gaten - je zal een single ink gat boven en onder twee te zien . Zet het label aan de zijkant .
Bijvullen de inktpatroon

Plaats een papieren handdoek over de onderste twee gaten . Met een schone spuit (gebruik alcohol om de spuit te reinigen ) , vullen met 5 ml magenta inkt . Vervolgens spuit de inkt langzaam in het bovenste gat van de inktcartridge ( het gat voor magenta inkt ) totdat de spons binnen vol is - een kleine hoeveelheid inkt zal komen van de top als vol . Vervolgens bekeken de bovenste en onderste rechter gat met een papieren handdoek . Vul een spuit met 5 ml gele inkt en spuit de inkt langzaam in de linker gat ( het gat voor gele inkt ) totdat de spons binnen vol is . Laatste , hebben betrekking op de linker boven-en onderkant gat , vult een andere spuit met 5 ml cyaan inkt en spuit de inkt langzaam in de bodem juiste gat ( het gat voor cyaan inkt ) totdat de spons binnen vol is . Wanneer u klaar bent , vervang dan de HP- label . Gebruik een andere spuit voor elke kleur inkt kruisbesmetting te voorkomen .
Installeren nagevulde cartridge

Veeg de cartridge schoon van elke inkt die aanwezig kunnen zijn op de cartridge en zorg ervoor dat de cartridge is niet lekt geen inkt . Installeer de nagevulde cartridge in uw printer en laat in gedurende minstens 8 uur voordat u gaat afdrukken , zodat de inkt kan de spons binnenkant van de cartridge te verzadigen . Na de cartridge heeft ingesteld voor toegewezen tijd , lopen 1-3 " reinigingscycli " door het afdrukken van een document dat kleur bevat .
Resetten van de printer Ink Level Meter

Eenmaal u een " reinigingscyclus " hebben uitgevoerd op de nagevulde cartridge , reset de inktniveaumeter op uw HP printer . Om dit te doen , verwijder de HP 28 cartridge uit de printer en plaats een stuk tape over de bovenkant links gouden contact. Plaats de cartridge terug in de printer . De printer zal dan beginnen met het afdrukken van een uitlijningspagina . Zodra de pagina wordt afgedrukt , verwijdert u de cartridge weer uit de printer en plaats nog een stukje tape over de rechterbovenhoek goud contact. Laat de andere stuk tape aan de linkerkant . Plaats de cartridge terug in de printer . Een tweede uitlijningspagina wordt afgedrukt . Als het eenmaal is afgedrukt , verwijdert u de cartridge opnieuw en opstijgen beide stukjes tape . Controleer voor taperesten en veeg met een papieren handdoek zachtjes . Plaats de cartridge terug in de printer en de inkt niveaumeter luidt nu " Vol . " Als deze procedure niet werkt , herhaalt u deze stap .

Previous: Next:
  computer Printers
·Inkjet Vs . Toner 
·Hoe te ML - 1630 printcartridg…
·HP Officejet 4300 Series Print…
·Hoe je HP cartridges Recycle 
·Hoe kan ik Hook Up een Lexmark…
·Hoe maak je een Refill Color I…
·Dell 1700N Printer Problemen o…
·Hoe maak HP C4480 Wireless 
·Hoe kan ik een HP 3015 Printer…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Notion Ink Adam Vs . iPad 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe de Schrobben Proces Stop in Disk Arr…
·Sommige Toshiba laptops worden geleverd …
·HP 1510 All - in - One Printer Problemen…
·Hoe te detecteren DDR RAM Speed ​​
·Hoe je het geheugen wijzigen op een Dell…
·Hoe kan ik een laptop Signal Setting Ver…
·Hoe te Turn Up de ventilatorsnelheid op …
·Verschil tussen Core 2 Duo I3 & I5 
·Hoe kan ik een laptop starten wanneer he…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com