Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschil tussen Core 2 Duo I3 & I5
Core merk centrale verwerkingseenheden ( CPU's ) omvatten verschillende processorfamilies met een bereik van prestatiekenmerken . De Core 2 Duo , I3 en I5 gezinnen zijn drie verschillende types van Intel- processors die met uiteenlopende niveaus van prestaties . De Core 2 Duo-processor familie - geïntroduceerd in juli 2006 - is de oudste van de drie . De I5 familie werd uitgebracht in september 2009 , en de familie I3 werd kort na , in januari 2010 . Core 2 Duo

Core Pagina 2 Duo-processors zijn de eerste Intel-processors geproduceerd onder de Core merk. De Core 2 Duo familie is gebaseerd op het LGA 775 socket processor . Deze bus wordt gedeeld door veel van de oudere Pentium 4 en Pentium D familie processors die werden vervangen door de Core 2 Duo familie . In tegenstelling tot de nieuwere I5 -processors , de Core 2 Duo- familie bestaat volledig uit dual - core processors . De beschikbare in deze familie processors zijn modellen met snelheden variërend tussen 1600 en 3333 megahertz . De Core 2 Duo familie mist een aantal functies vaak gevonden op nieuwere Intel-processors , waaronder Hyperthreading en een L3 -cache gegevens .
Core I3

De processoren in de Core I3 familie zijn laag - aangedreven modellen ontworpen voor budget -pc's . Met ingang van april van 2011 , zijn er slechts zeven processors in deze familie . Core I3 -processors zijn vergelijkbaar met de Core 2 Duo modellen in dat ze alleen beschikbaar zijn in een dual -core configuratie . Echter , Core I3 -processors maken gebruik van een meer geavanceerde microarchitectuur die geavanceerde functies niet gevonden in de Core 2 Duo-processors ondersteunt . I3 -processors ondersteunen moederborden met socket 1155 of 1156 en bieden een L3 data cache en Hyperthreading ondersteuning . Deze processors zijn verkrijgbaar in snelheden gewaardeerd tussen 2933 en 3333 MHz .
Core I5

De Core I5 familie van processors biedt mid - level prestaties en een aantal van geavanceerde functies . De I5 familie omvat dual - en quad - core processoren met snelheden variërend tussen 2300 en 3600 MHz . Hyperthreading is ook opgenomen in de I5 familie , hoewel alleen ondersteund door single- en dual - core modellen . De I5 familie ondersteunt ook Intel TurboBoost -technologie , waarmee u overklokken van de processor , het verhogen van de basissnelheid . I5 processors ondersteunen ook grote L3 data caches - maximaal acht megabyte - . En moederborden met socket 1156
overwegingen

Core Pagina 2 Duo-processors ondersteunen een verscheidenheid aan nuttige functies, maar kan niet concurreren met de rekenkracht die door de nieuwere I3 en I5 processors . Hoewel de I5 processors zijn over het algemeen krachtiger , niet alle I5 processors ondersteunen het volledige scala van functies die beschikbaar zijn voor de I5 familie . Hyperthreading ondersteuning in de I5 lijn is beperkt tot slechts dual - core modellen . Hoewel de I5 familie ondersteunt nieuwere functies dan de I3 en Core Duo families , het omvat niet een aantal functies van andere processor families . Ondersteuning voor nieuwere technologieën , zoals triple - channel geheugen modules , zes - core processors , en Hyperthreading voor Intel quad - core processors , is alleen beschikbaar in de I7 familie .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een condensator mi…
·Printen op Staples Perfecte Ed…
·Hoe maak je een Fat 32 schijf …
·Partitioneren en harde schijf …
·Hoe te vervangen een Zalman Fa…
·Hoe maak je een HDD Mobile Geb…
·Verschillen van Microprocessor…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Het verschil tussen Xeon en It…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe een Uninterruptible Power Supply Ins…
·ATX Voeding Connector Specificaties 
·Hoe te Profielen wijzigen voor een Docki…
·Een PCI videokaart Veroorzaakt een Freez…
·Western Digital Passport Problemen 
·Hoe de Buffer Clear op een Epson TM - u2…
·Wat is een Molex Extractor 
·De minimale systeemvereisten van de Dell…
·Ik kan niet vinden mijn Compaq harde sch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com