Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat is het verschil tussen de iPad en de Galaxy Tab ?
In 2010 , Apple debuteerde de iPad tablet-pc . In slechts 28 dagen , het bedrijf verklaarde dat 1 miljoen apparaten verkocht was . Als de iPad in een stroomversnelling , concurrenten opgedoken waaronder Samsung 's Galaxy Tab . Een juni 2011 artikel in InfoWord verwezen naar de Galaxy Tab 10.1 als de eerste om de iPad een te geven "echte run voor zijn geld . " De race tussen de iPad en de Galaxy Tab kan zijn op het nippertje , maar er zijn verschillen tussen de twee tabletten om consumenten te helpen kiezen . Ontwerp en Display

De iPad en de Galaxy Tab zijn vergelijkbaar in grootte en gewicht met de Galaxy Tab biedt een iets groter scherm en een lichtere tablet dan de iPad . De Galaxy Tab beschikt ook over een breedbeeldscherm met een hogere resolutie dan die van de iPad . Echter , de iPad biedt de gebruiker meer keuze met een Wi-Fi en Wi - Fi plus 3G-model en 16 , 32 en 64 GB mogelijkheden . De Galaxy Tab is verkrijgbaar in 16 en 32GB -modellen met Wi - Fi alleen .
Toepassingen

vinden en downloaden van een breed scala van toepassingen van games tot calorie trackers is een grote voordeel van het bezitten van een tablet . IPad gebruikers lokaliseren applicaties via de Apple App Store terwijl Galaxy Tab gebruikers hebben toegang tot apps via de Android Market . De App Store heeft duizenden meer toepassingen dan de Android Market . Apple behoudt meer controle over zijn App Store , zodat alleen goedgekeurde applicaties . De Android Market heeft meer flexibiliteit , zodat gebruikers kunnen een groter scala van toepassingen te vinden , maar met een meer open ontwikkelingsbeleid , gebruikers lopen het risico van het downloaden van apps die virussen of andere malware bevatten .
camera's en Video

Zowel de iPad en de functie Galaxy Tab twee camera's - een aan de voorkant en een aan de achterkant . In beide gevallen , kunnen gebruikers de dual camera's gebruiken voor videochats . De Galaxy Tab twee camera's zijn krachtiger dan aanbod iPad en kan opnemen en afspelen van video in een sneller tempo . De Galaxy Tab heeft ook het voordeel dat het kan afspelen Adobe Flash video's .
Besturingssysteem

De iPad wordt aangedreven door Apple 's iOS -besturingssysteem , terwijl de Galaxy Tab maakt gebruik van het Android Honeycomb besturingssysteem van Google . De afzonderlijke besturingssystemen invloed op de functies en toepassingen van elke tablet . De iPad is uitgerust met de Safari- webbrowser , iTunes , iBooks en Apple's Game Center een paar te noemen . De Galaxy Tab wordt geleverd met Google Search, Gmail , Google Maps , YouTube en andere Google- aanbod .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Albums maken in iPad 
·Het overzetten naar een iPad 
·Hoe de iPad Window Van Rotatin…
·Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
·Hoe de Line Breedte in iDraw P…
·Hoe maak je een iPad Password …
·Hoe kan ik foto's uit een came…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe om notities te maken op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Tonerniveaus op een HP P2015 Bepa…
·Hoe maak je een Asus Keyboard Vervang 
·Multimedia Card Vs . SD Card 
·Kindle Tips & Tricks 
·Hoe te Fase Analyse Gebruik Met de Enpac…
·How To Get aan de BIOS op een MSI Chip 
·Hoe de hardware upgraden in een Inspiron…
·Hoe Memory verwijderen uit een HP Pavili…
·Hoe maak je een kabel Fix Van het moeder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com