Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat zijn de verschillen tussen de iPad en Android Tablets
Android en iPad tablets veranderen de wereld van de informatica , en weten het verschil tussen hen kan helpen een beslissing over welke tafel om te kopen te maken . Een iPad is een tablet-pc is ontwikkeld door Apple , dat het iOS- besturingssysteem gebruikt . De iPad kunt u programma's te manipuleren door het gebruik van een touch- screen interface . Android is een besturingssysteem gebruikt in tablets en mobiele telefoons door veel hardwarefabrikanten . Android is ontwikkeld door Google en is een van de beste alternatieven voor Apples ' iOS . Geschiedenis

De wereld van de informatica
verandert snel , en nu de primaire computer voor veel gebruikers is niet de pc , maar een telefoon of een tablet . Apple zag de kans om een tablet die groter dan een mobiele telefoon, maar kleiner dan een laptop zou zijn te ontwikkelen . Het ontwikkelde de iPad tablet en bracht het gebruik van het iOS -besturingssysteem . Android werd gekocht door Google in 2005 , waardoor Google om de mobiele telefoon markt te betreden .
Eigenschappen

De iOS draait op veel Apple -producten , zoals de iPhone , de iPod touch en de iPad . De iOS is vergrendeld en kan alleen worden gebruikt in Apple- hardware producten . Het Android besturingssysteem is een open - source project . Het Android Open Source Project ( AOSP ) , onder leiding van Google , is belast met de ontwikkeling van Android . De code is geopend voor maatwerk en porten door vele software programmeurs .
Online Video

Een van de grootste verschillen tussen Android en de iPad is dat Android tablets ondersteuning voor Flash en de iPad niet. Flash is de meest voorkomende software die wordt gebruikt om online video's te tonen . De iPad kan geen video's afspelen van YouTube en vele andere sites te wijten aan het gebrek aan Flash . Bovendien kunt u niet van Flash in de iPad te installeren . Android tablets kunnen online video's met behulp van Flash af te spelen zonder een probleem .
Multitasking

Apple
beweert dat de nieuwste versie van iOS ondersteunt multitasking . Het nieuwste besturingssysteem introduceert een tweaked versie van multitasking op de iPad . Alleen sommige toepassingen hebben de multitasking- flexibiliteit , en de besturingssystemen alleen pauzeert de huidige applicatie terwijl u een ander gebruiken . Android ondersteunt volledige multitasking door de mogelijkheid om meerdere applicaties te draaien op hetzelfde moment , ongeacht of ze zijn systeem apps of apps uit de Android Marketplace .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te GarageBand Get op iPad 
·Hoe je alle apps tonen in een …
·Kenmerken van een IPad Tablet 
·Hoe kan ik een video uploaden …
·Hoe te Presenter Notes gebruik…
·Kan een iPad worden aangeslote…
·Hoe om tekst te plakken in e-m…
·AppleCare voor de Apple iPad 
·Hoe software te laden op mijn …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer in Home Securit…
·Konica Minolta Magicolor 2530DL probleem…
·Hoe te Diskettes Destroy 
·HP Compaq Computer Eigenschappen 
·Hoe kan ik een AirCard gebruiken om Volg…
·Wat is een geluidskaart of een geluidska…
·Hoe de JBoss Web Application Server Moni…
·Hoe te verbinden met Netwerk HP 2600N 
·Specificaties voor een Dell Inspiron 531…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com