Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kenmerken van een IPad Tablet
De iPad , in zijn tweede generatie vanaf begin 2011 , is een tablet-computer die door Apple . In staat om bijna elke functie die een laptop computer kan uitvoeren , is aanzienlijk kleiner en lichter dan zelfs de kleinste laptops , maar het levert een fysiek toetsenbord . Net als de iPhone , het draait op een app - gebaseerd systeem met een touch- gevoelige scherm . Technische specificaties

Wegen ongeveer £ 1,3 , de iPad 2 maatregelen 9,5 cm hoog , 7,3 cm breed en slechts 0,34 centimeter centimeter dik . Het wordt geleverd met drie bergruimte opties : 16 , 32 of 64 GB . De LED - achtergrondverlichting Multi - Touch- scherm meet 9,7 inch op de diagonaal , en het heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels of 132 pixels per inch . Het scherm heeft ook een Vetafstotende coating . De iPad maakt gebruik van een 1 GHz dual - core Apple A5-chip en een 25 - watt - uur lithium - polymeer batterij , die ongeveer 10 uur van het leven heeft voor surfen op het web , video of muziek .
Hardware < >

Alle iPad-modellen br zijn Wi - Fi- enabled , maar u kunt er ook voor kiezen om uw iPad 3G - ingeschakeld , zodat u constant toegang tot internet via een mobiel netwerk zal hebben . De iPad wordt geleverd met Bluetooth . De iPad 2 is uitgerust met een 30 - pins docking poort , een 3,5 - mm hoofdtelefoonaansluiting en een ingebouwde luidspreker en microfoon . Bovendien , het heeft drie sensoren - een drie - assige gyroscoop , een versnellingsmeter en een omgevingslichtsensor - die het mogelijk maken om milieugegevens , zoals de hellingshoek of de helderheid van de kamer te interpreteren . Voor fotografie , face- to-face chatten en video-opname , de iPad 2 heeft een front-facing en een naar achteren gerichte camera .
Standaard Applicaties

De iPad wordt geleverd met een aantal ingebouwde applicaties , waaronder een camera , fotoalbum , agenda , contactpersonen , notitieblok , game center en internet browser . Daarnaast zijn er standaard apps op te slaan en e-books lezen , verzenden en ontvangen van e-mails , vind uw iPad , luister naar uw muziek , video's bekijken op YouTube of bezoek de iTunes store . Met FaceTime kun je video chatten met je vrienden en familie via het internet , en met Photo Booth , kunt u uw foto's bewerken en manipuleren . De GPS-functie in de " Maps " kunt u zoeken naar nabijgelegen locaties , vind je eigen locatie en een routebeschrijving . AirPrint kunt u een foto of document draadloos vanaf het apparaat afdrukken .
Bereikbaarheid en Milieu

Apple
maakt een aanzienlijke inspanning om haar producten toegankelijk worden voor gehandicapten . De iPad kan afspelen gesloten bijschriften inhoud , en het biedt zowel full - screen vergroting en wit-op - zwart scherm . Voor degenen die doof aan een oor , kan het verschuiven naar mono - audio -modus , waarin alle geluid leidt naar een oordopje of luidspreker . Voor blinden , de VoiceOver-functie stelt gebruikers in staat om hoorbaar navigeren door alle toepassingen . Apple streeft er ook naar zijn producten milieuvriendelijker te maken . De iPad maakt gebruik van een arseen - vrij en kwikvrij beeldscherm en de behuizing is gemaakt van recyclebaar aluminium en glas . Het is zowel PVC - vrij en BFR - vrij .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Voeg 3G aan een iPad 
·Hoe maak je een iPad Wissel na…
·Hoe kan ik een printer op een …
·Hoe de iPad Backgrounder App S…
·16gb iPad Vs . 32gb iPad 
·iPad Concurrenten 
·Apple iPad Garantie Reparaties…
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·Hoe te Kindle installeren op d…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op een l…
·Hoe maak je Cold Reset een M3035 Printer…
·Hoe de D600 Louder maken 
·Hoe de HP LaserJet 6P Install 
·Hoe te Vonage gebruiken voor Fax & Phone…
·Hoe te Realtek Wireless 8192U USB -stuur…
·Hoe maak je Uitdrogen een MacBook 
·Hoe maak je een Windows Virtual Keyboard…
·Hoe maak je een Memory MagicGate verdien…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com