Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Concurrenten
Uitgebracht in april 2010 , Apple's iPad is een tablet- computer die relatief onbetwiste voor de rest van het jaar ging . Met ingang van maart 2011 , echter , verscheidene concurrenten hebben vrijgegeven , of zich voorbereiden op los , tablet- pc's die de iPad zal uitdagen voor een deel van de markt . Volgens CNET , een online elektronica review site , de volgende zijn enkele van de iPad top concurrenten . Samsung

Uitgerust met een 10,1 - inch scherm en een 1,0 gigahertz processor , is de Samsung Galaxy Tab 10.1 patroon na de Galaxy S smartphones . Gebouwd op een Android 3.0 , Honeycomb platform , de Galaxy Tab 10.1 is voorzien van diverse multimedia mogelijkheden , waaronder een 8 - megapixel digitale camera , Wi - Fi-connectiviteit en dual surround sound speakers . De Galaxy 10.1 komt voorgeladen met verschillende Google Mobile services , waaronder Google Books , G -talk videochat en Google Maps for Mobile .
BlackBerry

Research
In Motion 's BlackBerry PlayBook tablet-pc weegt minder dan een pond en is ontworpen om een ​​beroep op het bedrijfsleven . De PlayBook ondersteunt Adobe Flash 10.1 en beschikt over een 1 GHz dual core processor en een gigabyte aan RAM . Naast een 5MP digitale camera , de PlayBook biedt high - definition video en ondersteunt verschillende soorten video-bestanden , waaronder MPEG4 , WMV en HDMI . Met een 7,0 - inch scherm , de PlayBook meet 5,1 centimeter breed , 7,6 centimeter lang en 0,4 centimeter dik .
Toshiba

Toshiba Libretto
werkt meer als een netbook , maar zeker past de categorie tablet met zijn dubbele zeven - inch schermen en handige interface . De Libretto is uitgerust met het Microsoft Windows 7 besturingssysteem en energiezuinige Intel-processor . Zijn dubbele schermen zijn veelzijdig als men kan fungeren als een toetsenbord, terwijl de andere fungeert als de monitor , of beide kunnen samenwerken bij het weergeven van een e - book .
Archos

Relatieve nieuwkomer Archos heeft haar toetreding tot de tablet- pc-markt ontworpen , de Archos 10.1 , uit te voeren met behulp van de Android 2.2 -formaat . Uitgerust met een 10,1 - inch display , de Archos tablet is voorzien van diverse multimedia -functies , zoals Wi - Fi-connectiviteit , high - definition video afspelen en een ingebouwde webcam . De tablet is verkrijgbaar met een 8GB of 16GB harde schijf en wordt geleverd met een verscheidenheid van vooraf geïnstalleerde toepassingen , waaronder WordNewspaper , HubKap , AveComics , Mewbox en Raging Thunderlite .
Anderen

met slechts een handvol serieuze concurrenten , greep de iPad op de tablet pc-markt lijkt te zijn veilig , voor nu . Dat betekent niet dat er niet genoeg anderen die proberen te snijden in de markt . Minstens een dozijn andere computer makers hebben onlangs vrijgegeven of zijn ingesteld op hun tablet producten vrij in 2011 , waaronder NEC , Nefonie , Lenovo en Entourage .

Previous: Next:
  iPad
·U kunt streamen ESPN3 naar uw …
·Hoe Desktop installeren op een…
·Wat is een iPad SKU ? 
·Tien essentiële iPad Toepassi…
·Hoe maak je een iPad op Telus 
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Retina Display vs iPad 
·Hoe maak je een iPad app opnie…
·Hoe je favorieten Sleep Van ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waarom doen mensen Recycle Computers ? 
·Hoe je RAM vervangen in een laptop 
·Hoe een CPU op een Acer Aspire 3000 Vera…
·Hoe te converteren Canon 2600 printerdri…
·Hoe te krijgen in de BIOS op een HP Pavi…
·Card Slot Typen op de Dell Optiplex GX26…
·Hoe inktcartridges Refill voor een PSC 9…
·Hoe om te upgraden naar een nieuwe harde…
·Hoe maak je een LaserJet 2500N Problemen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com