Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook
Hoewel de apparaten zijn begeerde voor hun scherpe schermen en flexibele weergaveopties , iPad gebruikers nodig hebben om documenten of foto's soms af . De iPad heeft geen fysieke poorten waarmee je het apparaat aansluit op een printer die rechtstreeks , maar het heeft wel een draadloze netwerkmogelijkheden . Er is geen inheemse software die u toelaat om te printen vanaf een iPad , maar je kunt apps die je iPad te laten communiceren met een draadloze printer met behulp van uw huis of werk Internet-verbinding te downloaden . Instructies
1

Download Print Magic door Wellala . Deze app is ontworpen om gebruikers in staat om draadloos te printen vanaf een iPhone , iPod Touch of iPad . De app stelt u in staat om tekst of foto's met behulp van de iPad selecteren , kopiëren en plakken functie , wat betekent dat u een verscheidenheid van inhoud af te drukken , van tekst in documenten of browsers om foto's en afbeeldingen af ​​te drukken . Zodra je de app gedownload , kunt u ook een PC desktop app zich koppelen aan bekabelde printers downloaden . Vanaf de datum van deze bekendmaking , de app kost $ 2,99 .

Met ePrint 2 . Deze app werkt met geselecteerde printers , hoewel de ontwikkelaar , Microtech Corp , geeft niet aan welke machines het werkt met en welke niet. Als u wilt deze app te gebruiken , Microtech adviseert u de gratis versie van de app , ePrint Vrije, probeer dan vóór de aankoop van de volledige versie, die vanaf de datum van deze publicatie kost $ 2,99 . Met de volledige versie , kunt u de afbeelding die u afdrukt bekijken voordat u deze naar de printer , evenals het papierformaat en kleur .
3

Installeer DocPrinter door EuroSmartz Ltd Met behulp van deze app , kunt u documenten overzetten vanaf je Mac of server naar uw iPad en rechtstreeks versturen vanaf uw apparaat met een draadloze printer met behulp van een internet server -of 3G-netwerk . U kunt ook bestanden opslaan op uw iPad voor het bekijken en later af te drukken . Als uw printer geen draadloze mogelijkheden , kunt u ook afdrukken vanaf je iPad via uw Mac- computer of PC met behulp van de app . Vanaf de juni 2011 DocPrinter kost $ 5,99.

Previous: Next:
  iPad
·Kan ik Download Flash om de iP…
·U kunt AVI -bestanden om ze te…
·iPad Screen Duurzaamheid 
·Alternatieve methoden voor het…
·Hoe te Screen Rotation Lock op…
·Hoe de batterij van uw Apple i…
·Hoe te verbinden uw Google Age…
·Hoe maak je een tijdschrift le…
·Hoe Tethering werkt voor AT & …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Definitie van een tablet-computer 
·Hoe te Refill een Oki tonercartridge 
·Wat is een externe behuizing ? 
·Moederbord CPU Socket Types 
·Hoe maak je een nieuw sjabloon Keynote S…
·How to Set Up Wireless op een Lexmark 48…
·DIY Notebook Cooling 
·Hoe kan ik Problemen met een Brother- 47…
·Wat gebeurt er als u Overclock een Alien…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com