Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt AVI -bestanden om ze te bekijken op een iPad ?
Om Audio Video Interleave , AVI , filmbestanden bekijken op uw Apple iPad of iPad 2 , moet u de bestanden converteren naar MP4- bestanden, zodat de tablet-computer ze kan verwerken via zijn video applicatie. AVI is een native Microsoft film bestandsindeling die zowel audio -en video- tracks bevat . AVI - to- MP4 converters zijn gratis beschikbaar en voor de aankoop van een verscheidenheid van softwareleveranciers . De programma's werken op zowel de iPad en iPad 2 . Na de conversie is voltooid , moet u handmatig de geconverteerde bestanden importeren in iTunes . Functies

AVI - to- MP4 video converters hebben een gebruiksvriendelijke interface waarin u wordt gevraagd door het AVI-bestand dat u wilt converteren selecteren . De converters zijn ook in staat om te veranderen WMA , WAV , MP2 , AC3 , RA , M4A , OGG en AAC- audiobestanden in het MP3-formaat dat kan worden afgespeeld op de iPad en iPad 2 . Bigasoft iPad Video Converter is een AVI - to- MP4 -programma beschikbaar om het bestand conversie te maken . Het programma is shareware en is voorzien van een gratis proefperiode . Het programma is compatibel met Windows 7 , Vista en 7 , alsook Mac OS X. Bigasoft iPad Video Converter is beschikbaar om te downloaden door te navigeren van uw computer Internet- browser op de " Bigasoft iPad Video Converter --- Windows " of " Bigasoft iPad Video Converter --- Mac " link ( bigasoft.com /downloads /b - iPad - video - Converter.exe ) of ( bigasoft.com /downloads /b - iPad - video - omzetter - mac.dmg ) Volg de aanwijzingen op het scherm om opslaan en installeer het programma .
converteren naar iPad H.264 720p formaat

Bigasoft iPad Video Converter is ook geschikt voor het omzetten van AVI -bestanden naar iPad 's high- definition H. 264 720p formaat . De H.264 720p formaat behoudt de high - definition -elementen en is instelbaar op " Profiel " lijst van de converter .
Andere AVI - to- MP4 Converters

Andere AVI - to- MP4 converters zijn ook beschikbaar voor het downloaden , waaronder de Movavi video Converter , een gratis applicatie die ook een video- editing component ; ImTOO MP4 video Converter , een shareware programma, en Xilisoft MP4 Converter , een gratis trial -converter waarmee u een MP4- bestand maken van een verzameling foto's . Elke converter bevat ook de mogelijkheid om audio- bestanden converteren naar MP3-bestanden voor uw iPad .
Importeren in iTunes

Zodra je AVI -bestanden worden geconverteerd naar het MP4-formaat , geopend iTunes en klik op " File " en vervolgens " Bestand aan bibliotheek toevoegen . " Navigeer naar de map met de MP4-bestanden . Houd de " Ctrl " of toets " Command " op het toetsenbord van de computer en klik vervolgens op naam van het bestand aan een ieder te selecteren . Klik op " Open" wanneer afmaken selecteren van bestanden . Sluit uw iPad aan op uw computer en klik vervolgens op de naam van het apparaat onder de " Devices" rubriek . Klik op " Samenvatting " onder de bovenste werkbalk iTunes en klik op ' Sync' om de overdracht te starten . De MP4- bestanden overbrengen naar uw iPad en iTunes zal u vragen wanneer het proces is voltooid .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Toevoegen Gmail aan uw …
·Hoe maak je een foto op een iP…
·Hoe maak je een iPad Reset to …
·Ik kan niet Bekijk MOV bestand…
·U kunt streamen van video op d…
·iPad Concurrenten 
·De voordelen van de iPad 3G 
·Zal HandBrake Werk voor een iP…
·Hoe je G Docs synchroniseren m…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe kan ik een IMP eBook converteren naa…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe te converteren naar een iPad 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
  Hardware Articles
·Toshiba P35 - S605 Specificaties 
·Hoe maak je een TI - 36X Solar 
·Hoe de RJ - 45 Jack Vervang op een HP La…
·Hoe werkt de iPad verbinding met het int…
·Hoe u de juiste Intel-processor kiezen v…
·HP 3500 printer Handleiding 
·Waarom doen Laptop ventilatoren draaien …
·Hoe te verbinden de Mac Mini naar VGA Sa…
·Ik kan niet communiceren met mijn printe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com