Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Ik kan niet communiceren met mijn printer
Voor iedereen die een draadloze printer , een van de ramen die opduikt keer in de zoveel tijd wordt gebruikt " computer kan niet communiceren met de printer . " Dit kan gebeuren wanneer u voor het eerst uw printer te installeren of zelfs nadat deze is geïnstalleerd en u eerder hebt gebruikt . Problemen met uw computer en printer door te proberen een aantal tactieken die uw computer en de draadloze printer communiceren zal helpen opnieuw . Voordat kopen

Voor het kopen van een printer , zorg ervoor dat u de aankoop van een die werkt met uw specifieke besturingssysteem . De verpakking printer vermeldt duidelijk welk type van besturingssystemen de printer zal werken met , zoals Windows Vista , Windows 7 of Mac . Wanneer u een printer die u wilt vinden , doe verder onderzoek online . Google beoordelingen over die bepaalde printer en u zult er zeker van te talrijke forums vinden . Dit is waar je een aantal van de beste beoordelingen van mensen die het product daadwerkelijk hebben gebruikt zullen vinden .
Herstarten

Een van de eenvoudigste oplossingen
om uw printer en de computer communicatie probleem is om de printer en de computer uit en weer aan te zetten . Als uw printer is het soort dat niet volledig wordt stilgelegd , de stekker en steek de stekker vervolgens weer in te krijgen om te herstarten en opnieuw te verbinden met uw internetprovider en uw computer . Herstarten van de computer is ook noodzakelijk soms . Als u bestanden wachten om te worden afgedrukt hebben , zien of ze automatisch afgedrukt zodra alles is weer up and running zonder dat u het geven van een printopdracht . Resetten of herstarten van uw draadloze internet-router kan ook helpen om de communicatie weer werkend te krijgen .
Bi-directionele Problemen

Draadloze printers
werken met behulp van een draadloze internetverbinding . Als er geen communicatie tussen de printer en de computer kan een bi - directionele probleem. Gelukkig is dit een probleem is kunt u zelf controleren . Ga naar de instellingen van uw printer door te klikken op " Start " en vervolgens " Instellingen " en vervolgens "Printers ". Klik op de printer die u wilt werken als je meer dan een keuze van de printer . Selecteer " Eigenschappen" voor die printer . Klik dan op het tabblad " Poorten " en vervolgens " directionele ondersteuning inschakelen . " Doe een testafdruk om te zien of dit werkt . Merk op dat een router geplaatst in het midden van een kamer beter werkt met apparaten in de buurt dan een in een hoek geplaatst .
Juiste printer

Bij het werken met meer dan een printer aangesloten op de computer , hetzij door middel van USB-kabels of draadloos , moet u de computer laten weten welke printer u wilt communiceren . Trek de pagina die u wilt afdrukken en druk op " Control" en " P " om het venster printer openen . Klik op de pijl naast het gedeelte " Name " te brengen alle printers die zijn aangesloten op uw computer . Klik op degene die je wilt gebruiken . Klik vervolgens op " OK " om de afdruktaak naar de juiste printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Printer toevoegen HP 11…
·Laser Toner Refill Instructies…
·Problemen met mijn Oki B4400 
·Hoe maak je Enveloppen op een …
·Epson Ink TO69 Refill instruct…
·Hoe kan ik Refill een kleur in…
·Problemen met een HP Photosmar…
·Wat is Speciale Printer Head C…
·Hoe maak je een HP Laser Jet P…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PC Case Paint 
·Hoe te verwijderen HP Photosmart D7160 
·Hoe maak je Soft Crash een Dell Latitude…
·Problemen met geluid en audio op onze PC…
·De Dell Dimension 3000 's Memory Type 
·Hoe maak je een computer fan Stiller 
·Hoe kan ik een externe dvd-drive install…
·IDE naar SATA on Vista 
·HP Laserjet Lip probleemoplossing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com