Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik Download Flash om de iPad ?
Je kan niet downloaden van Adobe 's Flash Player of Flash - gebaseerde video af te spelen op uw iPad . Geen huidige iPad model ondersteunt Flash , hoewel tal van andere Adobe- programma's worden ondersteund . Steve Jobs , CEO van Apple , besproken waarom de iPad geen Flash in een open brief op de website van Apple zou steunen . Daar legt hij uit waarom de iPad werkt niet met Flash . Apple's aanpak voor iPad

De ontwikkelaars bij Apple ontwierp de hardware en software samen te werken op de iPad zo naadloos mogelijk . Terwijl de iPad vereist downloaden van apps voor specifieke functies , zoals het maken van specifieke soorten documenten te voeren , wordt het platform beschouwd als "open ", wat betekent dat iedereen kan applicaties programmeren voor het gebruik van de specificaties van Apple , zonder het downloaden van extra commercieel programma . Adobe Flash Player - - op alle Flash- content af te spelen op een computer , moet u een extra programma te downloaden . De iPad is ontworpen om extra programmering als dit weg te werken en gebruik alleen de programmering die direct kunnen worden afgespeeld via browsers op het web voor items zoals video en animatie .
Inwerkende Programmeren

u kunt de Flash Player niet downloaden op een iPad als u zou doen op een computer, omdat het wordt geprogrammeerd met behulp van een ander systeem dan de iPad besturingssysteem gebruikt . Zelfs als je er in slaagt het bestand naar uw iPad bewegen , zal het installatiebestand niet voor de iOS- besturingssysteem . Dit betekent dat u het bestand op te slaan op uw iPad , maar kan het programma niet uitvoeren .
Alternatieven

De iPad ondersteunt veel videoformaten , waaronder HTML5 en H .264 . De meeste Flash- video's kunnen eenvoudig worden omgezet naar een van deze formaten als de hosting site kiest om die omschakeling mogelijk te maken. Veel populaire video-websites , waaronder YouTube , Netflix en Hulu Plus , hebben iPad apps die het juiste formaat te gebruiken zodat u video's bekijken van deze bronnen . De YouTube- app komt voorgeïnstalleerd op de iPad , en kunnen de meeste YouTube- video's ingebed in websites evenals die video's op mobiele site van YouTube af te spelen .
Tijdelijke oplossingen

Verschillende apps
op de App Store beweren dat Flash op de iPad te ondersteunen , maar de effectiviteit ervan varieert . Kunnen zij in staat om bepaalde vormen van Flash-bestanden die richtlijnen grootte van de app te voldoen , of kunnen ze helemaal niet op Flash - gebaseerde sites die zich specifiek te blokkeren mobiele apparaten omzetten . Als je echt Flash op je iPad nodig heeft, kan het nodig zijn om het op te zetten als een externe interface met de computer met behulp van een remote desktop protocol of virtual network computing- app . Deze app types kunt u een netwerkcomputer met uw iPad te controleren , dus je bent eigenlijk het afspelen van de Flash-video op de computer en kijken via je iPad . Effectiviteit van deze apps varieert en is sterk afhankelijk van uw internetverbinding .

Previous: Next:
  iPad
·Verbinding maken met uw bureau…
·Hoe maak je een Targus Bluetoo…
·Hoe te Remembered Emails Verwi…
·Hoe kan ik een afspeellijst ma…
·Hoe je iPad Wallpaper wijzigen…
·Wat is de Focus van de iPad ? 
·Tien essentiële iPad Toepassi…
·Hoe maak je een DCF bestand co…
·Hoe maak je verbinding een iPa…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te boeken op de iPad downloaden 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe om eBooks te downloaden op een iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Hoe te Apps downloaden op een iPad 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe de kleur van de Apple- symbool op Wi…
·Toegang krijgen tot de BIOS in een Compa…
·Hoe je BIOS updaten Asus G1S 
·Hoe je RAM te installeren op een Compaq …
·Hoe u uw pc HD 
·Hoe kan ik een SDR -bestand converteren 
·Hoe maak je een computer aansluiten op e…
·Hoe kan ik Toggle Van Desktop Speakers t…
·Hoe Web pagina's in zwart-wit afdrukken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com