Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat is de Focus van de iPad ?
Apple ontwierp de iPad als een gebruiksvriendelijke mobiele apparaat dat een gestroomlijnde interface en grote veelzijdigheid biedt . Hardware ontwikkeling gericht op mobiliteit , terwijl de ontwikkeling van software gericht op een touch-based interactiviteit en gebruiksgemak . Voor gebruikers van de iPad's focus is afhankelijk van de apps die u kunt downloaden selecteren , aanmaken van uw eigen softwarepakket . Mobiliteit

De iPad weegt ongeveer 1,5 pond. , Met de tweede generatie iets lichter en dunner dan het originele model . Alle hardware en software voor de iPad heeft om te werken binnen dit kader. Apple weigerde om alle producten die zouden bulk van het apparaat fysiek toe te voegen of de 10 - uur levensduur van de batterij verminderen . Dit maakt iPad een goede keuze voor gebruikers die behoefte hebben om te berekenen op de weg , maar willen niet stoppen en laden hun laptops om de paar uur of dragen een apparaat met een gewicht van £ 6 . of meer . Vooraf geïnstalleerde software features van de iPad ondersteunen deze focus op mobiliteit , het aanbieden van e-mail en Internet- verbindingen te houden met werk of persoonlijke zaken , evenals mobiele entertainment opties voor muziek, video en foto's bekijken .
Veelzijdigheid < >

de iPad 's vooraf geïnstalleerde software br is basic , waardoor je een paar spelletjes en een notitieblok in aanvulling op de eerder aangegeven toepassingen . Echter , de App Store voor iOS -apparaten , waaronder de iPad , iPhone en iPod Touch , biedt meer dan 65.000 apps ontworpen voor de iPad , plus toegang tot honderdduizenden iPhone apps , waarvan vele ook werken op de iPad . U kunt elk van deze apps downloaden naar uw iPad , zodat u om te werken met de iPad vrijwel elke manier u ook kiest , veranderen in een mobiele office suite , een opnamestudio , een klasse notebook en organisator , een e - reader of bijna elk ander richten die u kunt instellen op uw computer . Apps kosten meestal veel minder dan computersoftware , dus je bent alleen beperkt door je vermogen om de juiste app en de opslagruimte te vinden op uw iPad .
Easy Access

de touch-interface en het grote weergavegebied op de iPad toe te voegen een extra dimensie aan de mobiliteit en veelzijdigheid richt . U hoeft geen accessoires , zoals een muis , toetsenbord of stylus , om te werken op de iPad nodig , zodat het nemen van het met u is simpel . U hoeft geen zorgen te maken over het verliezen van accessoires of zelfs het dragen van de laadkabel in de meeste gevallen . De software is bedoeld om gemakkelijk te gebruiken voor elk niveau , zodat gebruikers hun data fysiek aanraken en gebruiken simpele veeg - en - pinch gebaren te manipuleren documenten , foto's en video's .
Beperkingen < br >

Dankzij Apple's keuze om zich te concentreren op de mobiliteit en de lange levensduur van de batterij , is de iPad geen ondersteuning voor applicaties of apparaten die batterijen functie aanzienlijk verminderen . Dit omvat draaien van software zoals Flash -video , die extra software plug - ins die de werking van de iPad nadelig kan beïnvloeden vereist . Echter , kan deze beperking worden verminderd , als Adobe kondigde een mobiele Flash- platform dat werkt binnen de beperkingen van de iPad voor het streamen van live video .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je cd's overzetten naar de…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Wat is een jailbroken iPad ? 
·Hoe maak je een iPad Scroll 
·Hoe maak je een iPad , dat maa…
·Hoe een schone iPad Handhaaf 
·Hoe maak je een gitaar Hook om…
·Hoe maak je een iPad te zetten…
·Hoe je Firefox Software toe aa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Primaire aandrijving Vs . Secundaire Dri…
·MSI K9A2 Platinum wil niet booten na een…
·Hoe te Disk Partition Shrink op Windows …
·Hoe te rom Specs Zoek op een laptop 
·Hoe te wijzigen Snow Leopard Wallpaper 
·Hoe te Refill HP 901 Ink 
·Belang van Smartcard Technologie 
·Hoe te Intel Pro /Wireless op de IBM X60…
·Hoe Video Transfer naar DVD Zonder een C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com