Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te rom Specs Zoek op een laptop
Het vinden van de exacte specs op uw laptop kan moeilijk zijn , vooral wanneer het specifieke model dat u gebruikt wordt niet meer geproduceerd of niet meer beschikbaar voor aankoop . Met oudere laptops vaak alle specificaties , van processor snelheid tot cd - rom-station worden vergeten na een lange periode van gebruik . Echter , met Windows laptops zijn er manieren zowel op de computer en online op de ROM en andere specs ( inclusief CPU , geluidskaart, grafische -en RAM ) voor de computer te controleren . Instructies
Through Windows
1

Klik op " Control Panel " icoon op het bureaublad . Als het pictogram Control Panel is niet meer op je scherm te lokaliseren via het menu 'Start' in de linkerbenedenhoek van het scherm . Het Configuratiescherm wordt meestal genoteerd langs de kant van het menu . Kopen van 2

Open het menu " Hardware en geluiden " en zoek de " Device Manager . " Als je niet het menu of het Configuratiescherm typ " device manager " in het tekstvak Zoeken in het menu Start . Klik op de " Device Manager " om het te openen .
3

Klik op de ROM-station ( s ) aan de subsectie openen en de naam van het apparaat op uw computer is geïnstalleerd . Voor extra informatie , klik met de rechtermuisknop op de specifieke naam van het apparaat en kies 'Eigenschappen'. De gegevens van uw ROM worden vermeld in de eigenschappen .
Online
4

Zoek naar de website van " Can You Run It . " Deze site is speciaal ontworpen om te zien of uw computer is in staat om het uitvoeren van bepaalde programma's ( vooral games) door het scannen en het vergelijken van de specs van je computer aan die vereiste om het programma uit te voeren .
5

Selecteer de eerste programma vanuit het menu drop-down ( " AD 1701 " ) . Dit is een ouder spel dat een ROM te lopen en zal het programma om te scannen op een triggeren vereist . Druk op de knop ' kunt u het uit te voeren ? " button .
6

Laat de site naar uw computer ( het alleen scant de computer , geen persoonlijke gegevens ) te scannen . De site maakt gebruik van een Java- script om uw computer te scannen , dus als hierom wordt gevraagd zodat het script uit te voeren . Wanneer u klaar bent zal de site de lijst van de vitale specs van je systeem . Aan de onderkant wordt de DVD /CD - ROM specs zijn.

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor een ThinkPa…
·Wat zijn de kleinere laptops C…
·Hoe je HP laptop Functietoetse…
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Hoe kan ik een Toshiba Satelli…
·Hoe maak je een CCFL Test 
·Compaq Presario 1200US Specs 
·Hoe Memory vervangen op een Ac…
·Hoe Memory vervangen in een To…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Sharp AR - M207 Meter Reset 
·Hoe de CPU upgrade op een ASUS P5B - VM …
·Laptop Vs . MacBook Pro 
·Hoe maak je Bios in een HP Pavilion Zt11…
·Vloeibare koelsystemen zijn populair gew…
·How to Set Up Wireless internet Met een …
·Hoe kan ik een Toshiba L300 Problemen 
·Hoe maak je een IDE Sluit een laptop 
·How to Get a Little More Out van een pri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com