Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Vloeibare koelsystemen zijn populair geworden voor computer liefhebbers die willen het meeste uit de Central Processing Unit duwen
Hoe te H50 installeren . Corsair heeft het proces vereenvoudigd door het creëren van een vloeibaar koelsysteem dat volledig self - contained is . De H50 is ontworpen voor en geleverd met alles wat nodig is voor de meest populaire AMD of Intel CPU -platforms . De installatie is snel , het toevoegen van slechts een paar minuten om de volledige build tijd van een nieuw systeem . Als het om een bestaand systeem te voegen , zal het moederbord waarschijnlijk moeten worden verwijderd , waardoor u tot een uur installatie . Wat je
schroevendraaier nodig , kruiskop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Raadpleeg het boek voor uw specifieke CPU montagetype . Configureert het moederbord terug montagebeugel adequaat door het aanbrengen van de schroefdraad metalen baard in het juiste gat op elk van de vier hoeken van de beugel . Schil de cover van de plakband , begeleiden de metalen inzetstukken door de achterkant van het moederbord ( direct achter de CPU mount ) en druk totdat het plakband stokken . Kopen van 2

Monteer de ventilator die met het kwam kit . Gebruik de pijl aan de bovenkant van de ventilator de luchtstroom moet het punt in de pijl moet laten wijzen naar het geval is. Plaats twee schroeven diagonaal op tegenovergestelde hoeken door de zaak in de ventilator beugel .
3

Druk op de radiator tegen de intake fan . Draai de twee schroeven die u in de plaats . Voeg de andere twee schroeven die bij de kit voor het vastdraaien van zowel de ventilator als de radiator kwam .
4

Bevestig de montagebeugel los over de CPU- mount . Hand draai de schroeven door de montagebeugel op de juiste plaats ( bepaald door het type CPU -configuratie ) , zorg ervoor dat de uiteinden van de schroeven nauwelijks zichtbaar zijn op de andere kant van de beugel . Lijn de beugel met de schroefdraad metalen inzetstukken die je eerder geplaatst en geef elke schroef een paar slagen los.
5

Plaats de koeler door de beugel en op de CPU . Draai deze iets , zodat , als je de beugel vast , zal de beugel weer strak op zijn plaats houden . Draai onderaan de schroeven met een "X" patroon , zodat de aanscherping is zelfs .
6

Sluit de intake ventilator macht om de CPU-ventilator stekker . Hierdoor wordt de snelheid van de toevoerventilator controle , reducerend vermogen om wanneer de CPU koeler . Sluit de pomp aan op een voedingsbron die constant vol vermogen op een andere locatie op uw moederbord krijgt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de AMD Athlon C64 Processo…
·Hoe je draadloze dongle gebrui…
·Hoe te Lasers reinigen in DVD …
·WiFi Vs . WiFi 3G 
·Hoe maak ik een virtuele serië…
·Wat zijn Schijfaansluitingen ?…
·Vaste Partitiebeheer Technieke…
·Nanotechnologie heeft grote vo…
·Hoe te Spin omlaag harde schij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan ik verbinding met een AppleTalk- net…
·Hoe te Netgear WG111 gebruiken 
·Hoe maak je een Mini Tower fan Repareer 
·Db9 naar Mini USB 
·Hoe kan ik downloaden van de New Port Ra…
·Hoe maak je een besturingssysteem te ins…
·Hoe de beveiliging instellen op de Links…
·Hoe de Statim 5000 Problemen 
·Hoe Apple drivers te vinden voor Softwar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com