Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een IDE Sluit een laptop
IDE ( Integrated Drive Electronics ) harde schijven zijn gebruikelijk in desktop-pc's . Echter, zoals laptops geworden betaalbaar en zo robuust als desktops , consumenten maken de overstap . IDE harde schijven , gescheiden en apart van desktops , zijn over het algemeen duurzaam en hebben een grote opslagcapaciteit . Als u bent overgeschakeld naar een laptop computer kan je verder waarde ontlenen aan een IDE harde schijf . Begrijp dat laptops gebruik maken van een andere harde schijf -interface , genaamd SATA ( Serial Advanced Technology Attachment ) , maar u kunt een USB ( universele service bus ) verbinding te gebruiken. USB -technologie is " universeel " over de verschillende soorten van personal computers . Wat je
IDE - naar - USB-kabel nodig , met voedingsadapter
Microsoft Windows XP , Vista of 7 besturingssysteem
Toon Meer Aanwijzingen

Buy 1 een " IDE - naar - USB " kabel van een lokale elektronica /computer retailer of een online winkel . Kijk voor het ene uiteinde van de kabel aan op een USB-connector die wordt aangesloten op een USB -poort hebben , terwijl het andere einde zal worden aangepast om te passen op de pinnen op een IDE harde schijf ( zie bronnen voor een voorbeeld ) .
< Br > 2 Een vlak profiel kabel verbindt IDE harde schijven aan desktop moederborden .

Sluit de IDE uiteinde ( vrouwelijke ) van de kabel aan op de IDE harde schijf connector pins ( male ) . De IDE pennen zijn goud - of zilverkleurige naalden op de harde schijf die dia in de miniatuur- sleuven op de adapter . Zorg ervoor dat de pinnen exact overeenkomen , want zij zullen buigen en breken als verkeerd aangesloten .
3 De standalone IDE harde schijf wordt gevoed door de aangesloten op een stopcontact adapter .

Sluit de voedingsadapter die bij de IDE - naar - USB- kabel aan op de IDE harde schijf . Steek de adapter in een stopcontact , dan hoort u de IDE harde schijf zetten en beginnen te spinnen .
4 USB-poorten zijn aan de zijkant , voor-en achterkant van laptops .

Steek het USB-uiteinde van de kabel aan op een vrije USB -poort op de laptop . Op dit punt de kabel is aangesloten op drie plaatsen : stopcontact om de macht , IDE harde schijf en de USB -poort . Veilige plaats de harde schijf op de tafel en zet de kabels opzij naast je laptop . Zorg ervoor dat de IDE harde schijf is plat .
5 pop - up ballonnen vanaf de Windows -taakbalk alert pc-gebruikers over de activiteit .

Bewaak uw laptop LCD -scherm in de buurt van de taakbalk aan de onderkant van het bureaublad . Kijk voor pictogrammen in de buurt van het besturingssysteem klok en luister naar geluiden uit de luidsprekers . Het besturingssysteem is het installeren van standaard USB-stuurprogramma's , zodat uw laptop herkent uw IDE harde schijf . Een pop - up ballon vraagt ​​u wanneer het proces is voltooid .
6

Klik op het pictogram om " Computer ", " My Computer " of "Windows Verkenner te openen . " De IDE harde schijf wordt een stationsletter toegewezen zodra deze is aangesloten op de laptop . De " C " schijf is primair en huizen het besturingssysteem; daarom zal de IDE harde schijf een latere brief opdracht , bijvoorbeeld , "F ", " G ", enz.
7

dubbel - klik op de stationsletter die op uw IDE harde schijf om deze te openen . Toevoegen en verwijderen van bestanden en mappen , per gebruikelijk .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een Toshiba harde s…
·Hoe schoon een Memory Stick 
·Hoe maak je een Belkin Toggle …
·Hoe een virus Schoon vanaf een…
·SD Card Indeling 
·Laptops Notebooks vs 
·HP notebook QuickDock USB-appa…
·Compact discs ( CD's ) worden …
·Hoe maak je een Bad SD Card Fi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met afdrukken in kleur op gere…
·Hoe op te starten in een herstelpartitie…
·Hoe schakel ik mijn HDMI -uitgang op mij…
·Hoe je SD-kaarten afspelen op een TV 
·Hoe maak je een interne cd-drive convert…
·Hoe je DDR Memory Test 
·Hoe de Brieven Protect op het toetsenbor…
·Wat zijn de oorzaken Mijn Computer te wa…
·Hoe te Overschreven bestanden ophalen op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com