Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Het verschil tussen een Apple iPad en de Android
Twee van de meest populaire mobiele apparaten op de markt als van augustus 2011 zijn Apple's iPad en de Android . Hoewel de twee hebben een groot aantal kenmerken , zoals snelle web browsen , het bekijken en opnemen van video's en het luisteren naar muziek , de verschillen zijn talrijk - met inbegrip van het soort apparaat zelf . De iPad is een tablet en de Android is een smartphone . De twee apparaten verschillen ook in besturingssystemen , flash -mogelijkheden , video -mogelijkheden . Tablet en mobiele telefoon

De iPad is een tablet-computer die door Apple . Een tablet is type mobiele computer die is kleiner , lichter en gebruikt worden door het aanraken van het scherm met uw vingers of met een speciale pen , in plaats van een fysiek toetsenbord en touchpad /muis. De Android , ontwikkeld door Google , aan de andere kant , is een besturingssysteem gebruikt op Android mobiele telefoons . Hoewel de iPad lijkt een grotere versie van de iPhone van Apple , heeft het niet de mogelijkheid om te bellen en te ontvangen . Calling is de primaire functie van de Android's echter .
Besturingssysteem

De iPad draait op Apple's iOS -besturingssysteem . Alle iOS besturingssystemen , met inbegrip van de iOS 4 , het huidige systeem van augustus 2011 , alleen draaien op Apple 's iPad , iPhone , iPod touch en Apple TV . Het systeem primaire Internet browser is Safari en heeft het vermogen om informatie draadloos op hetzelfde besturingssysteem op hetzelfde netwerk te delen onder andere Apple-apparaten . Het lijkt op het OS X-besturingssysteem te vinden op Apple computers . Het Android besturingssysteem is gebaseerd op Linux- kernel , een vrije en open source software die de 10 snelste computers ter wereld . Het besturingssysteem als van Augustus 2011 , Honeycomb , beschikt over een Internet- browser gebaseerd op WebKit layout engine met JavaScript engine van Chrome , waardoor het een van de beste browsers .
Flash Mogelijkheden
< br >

De iPad is berucht voor het niet kunnen Flash , een platform dat beweging en interactiviteit aan websites toevoegt draaien . Flitser wordt gebruikt op de meeste websites om video's te bekijken , spelletjes spelen en navigeren door de inhoud . Hoewel veel websites mobiele versies toegankelijk op iPads die geen Flash geen gebruik hebben gemaakt , is het nog steeds moeilijk om te navigeren zonder . De Android , aan de andere kant , heeft volledige Flash -mogelijkheden . | Video Mogelijkheden

De Android en iPad in staat zijn om naar te kijken en video's opnemen . Zoals gezegd , kan iPads er echter geen Flash- video's , maar YouTube is een vooraf geïnstalleerde applicatie . De iPad beschikt ook over twee camera's - een aan de achterkant van het apparaat voor het opnemen van video , en een aan de voorzijde van het apparaat te gebruiken voor videochats met behulp van Apple 's FaceTime . Hoewel de Android niet over een video-chatten functie , het heeft wel de mogelijkheid om video op te nemen in 3D kwaliteit .

Previous: Next:
  iPad
·Redenen om de iPad Jailbreak 
·Hoe de Factory Bladwijzers ver…
·Hoe kan ik Google Books op de …
·Een vergelijking van de MacBoo…
·Hoe de iPad 3G te gebruiken zo…
·How to Get App Reviews voor de…
·Hoe Hook Up een iPad naar uw c…
·Hoe je Bluetooth apparaten kop…
·Hoe maak je een iPad Battery 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·De Print Spooler-service start niet 
·Gateway Astro 400 Specificaties 
·Feedback Problemen met een optische kabe…
·Hoe maak je een Night Vision PC Camera i…
·DIY Laser Alignment 
·Wie had dat gedacht 20 jaar geleden dat …
·Hoe maak je een KIP Plotter Install 
·Hoe weet ik welke laptop is geschikt voo…
·Hoe maak je een CD in een Dell Home Comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com