Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Een vergelijking van de MacBook Air aan de iPad
In 2010 , Apple onthulde haar iPad , de verkoop van 15 miljoen tabletten tegen het einde van het jaar . De iPad was nog een succes voor Apple . Het bedrijf heeft een geschiedenis van technologische innovaties zoals de iPod , iPhone en natuurlijk , Macintosh-computers . In 1999 , Apple verving zijn PowerBook laptop model met de eerste MacBook en in 2008 , het een slankere , lichtere versie introduceerde - de MacBook Air . Bij het vergelijken van de MacBook Air met de iPad , kunnen ze lijken nauw verwant , maar er zijn verschillen tussen de twee . Ontwerp en Display

De MacBook Air is verkrijgbaar met een 11 - of 13 - inch scherm . De laptop weegt iets meer dan £ 2 . , Is minder dan een centimeter hoog en is ontworpen met een toetsenbord en een multi-touch trackpad . Ter vergelijking: de iPad is 9,5 cm hoog , 7,31 cm breed en slechts 0,34 centimeter diep . De tablet weegt iets meer dan £ 1 en wordt bediend via een touchscreen met LED-achtergrondverlichting . Als het gaat om de weergave van elk Apple-apparaat , de MacBook Air is voorzien van een 2560 - by - 1 , 600 pixel scherm, terwijl de iPad biedt een 1024 bij 768 pixel scherm .
Storage

Apple was in staat om de slanke MacBook Air te creëren door het verwijderen van de harde schijf en te vervangen door flash opslag drive. De MacBook Air biedt 64-256 GB aan opslagruimte . Zowel de 11 - en 13 - inch modellen zijn voorzien van USB-opslag -poorten en de 13 - inch model heeft ook een SD-kaartsleuf . De iPad , anderzijds , kunnen worden gekocht met 16 , 32 of 64 gigabytes opslagcapaciteit . Het maakt niet bieden gebruikers de mogelijkheid om een USB storage drive mounten of plaats een SD-kaart .
Toepassingen

De MacBook Air is uitgerust met Apple's Snow Leopard besturingssysteem draait volledige versies van applicaties zoals iMovie en Garage Band . De laptop bevat ook software ontworpen om het uitvoeren van meerdere programma's en toepassingen gemakkelijker en om gebruikers in staat om het bureaublad voor multitasking speciaal configureren . De iPad loopt ook toepassingen , maar ze zijn niet zo robuust als de toepassingen op de MacBook Air . Echter , de iPad wordt aangesloten op Apple's App Store , dat duizenden applicaties biedt voor een breed scala van toepassingen van games tot muziek aan productiviteit .
Web Surfing

Wired en wireless toegang tot internet is beschikbaar voor MacBook Air -gebruikers . Daarnaast zijn gebruikers zijn vrij om hun eigen internet vervoerder te kiezen . Om Wi - Fi- toegang ondersteunen , kan de MacBook Air een heffing te houden voor maximaal zeven uur . De iPad is grotendeels ontworpen om een ​​draagbare Web -apparaat zijn. Als zodanig is de tablet in staat te blijven ingeschakeld tot 10 uur . iPad gebruikers kunnen kiezen uit twee modellen : de Wi - Fi en Wi - Fi plus 3G . Ze hebben ook twee opties als het gaat om het kiezen van een drager . Alleen AT & T en Verizon bieden Web -en datadiensten voor de iPad .
Andere functies

Er zijn nog verschillen tussen de MacBook Air en de iPad , zoals foto- en videomogelijkheden . Beide apparaten zijn de FaceTime video chat toepassing . De MacBook Air kan opslaan en bewerken van foto's en video's , terwijl de iPad kan schieten , registreren, opslaan en bewerken van beiden . Als een handheld -apparaat dat kan worden gebruikt voor gaming , is de iPad ook ontworpen met een drie - assige gyro en accelerometer .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Jailbreak een iPad 322 …
·Hoe maak je een iPad App 
·iPad Zal niet bookmarks bijwer…
·Welke apps Kom Standard op een…
·Hoe maak je een camera aanslui…
·Hoe te Nook Books krijgen op d…
·iPad vs MacBook Pro 13 
·Interactieve kenmerken van E -…
·Hoe maak je een iPad Cover Geb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Wat is een Retina Display op de iPad ? 
·Hoe maak Games Run Square op Wide - scre…
·Geen geluid op de TV vanaf een laptop VG…
·Hoe het opzetten van een Optoma Projecto…
·Hoe maak je een opstartbare USB te verdi…
·Hoe te DDR2 Memory Identificeer 
·HP Pavilion dv6700 Specificaties 
·Hoe volledig gegevens van een Thumb Driv…
·Dazzle Digital Video Creator 80 Installa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com