Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een opstartbare USB te verdienen aan een cd
Terug in de tijd van Windows 3.1 , veel computers kwam met een 3,5 inch floppy " bootdisk , " als verzekering tegen een ramp die het besturingssysteem niet in staat om te functioneren zou kunnen vertrekken . Zoals floppy drives zijn verdwenen , veel computers komen nu met een bootable cd's of dvd's , die dezelfde functie hebben . Echter , met de opkomst van netbooks en ultradraagbare laptops , opstartbare cd's mag niet meer nuttig zijn voor veel gebruikers dan diskettes . Gelukkig , het verplaatsen van bestanden een bootable CD 's naar een USB-stick - die kan dan zelf bootable gemaakt worden - is niet bijzonder moeilijk . Wat je
opstartbare cd
USB flash drive nodig met minstens 1 GB capaciteit
Toon Meer Aanwijzingen
Windows
1

Plaats een opstartbare cd of dvd in de computer optischeschijfeenheid en plaats uw USB -stick in een vrije USB- poort op uw computer . kopen van 2

Open de opdrachtprompt . Type " diskpart " en druk op " Enter . " Type " list disk " en druk op " Enter ". Je krijgt dan een lijst van alle stations aangesloten op uw computer te zien . Vind uw flash-drive in de lijst , met behulp van zijn opslagcapaciteit als een aanwijzing . Let op het nummer naast de toegang van de flash drive op de lijst .

Type 3 " select disk # , " met het nummer van de flash drive is vanaf stap 2 te vervangen " # . " type " clean " en druk op " Enter ". Typ elk van de volgende commando's , een voor een , op " Enter " telkens : " create partition primaire , " "selecteer partitie 1 , " " , actief , " " format fs = fat32 , " " exit "

Type 4 " xcopy toewijzen "en vervolgens" d : * * /s /e /fg . . : " op de Command Prompt , vervanging van de letter van uw optische drive voor " d " en de letter van uw flash drive voor " g " . Druk op "Enter " laat de bestanden te kopiëren naar uw USB-drive .
Macintosh
5

Plaats uw opstartbare cd of dvd en sluit uw USB flash drive . Klik op "Utility " op de menubalk en vervolgens ' Schijfhulpprogramma '.

Klik 6 op het pictogram van uw flash- drive en klik op ' Partition . "Klik op de " Volume selecteren " , menu en kies " . 1 Volume "
7

Klik op " . Options" Als u een Intel - gebaseerde Macintosh , moet u kiezen voor " GUID Partition Table . " ; " . Erase "
8

op de " Disk Utility " hoofdscherm klik Kies de optie in het menu " Volume Format " aangepast aan de versie van Mac OS die u gebruikt , dan klik op de " Erase " knop lager .

klik 9 "Restore . " Sleep het pictogram van uw cd-of dvd aan het vak " Bron " en sleep het pictogram van uw flash drive aan het vak " Destination " , klik op "Restore . " Wanneer het proces is voltooid , uw flash drive is opstartbaar .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Computer Definities van Kiloby…
·Toshiba Laptop Satellite A135 …
·Het verschil tussen de Intel A…
·Hoe kan ik een besturingssyste…
·Hoe je Magic Jack Gebruik Zond…
·Hoe naar Light een LED op laag…
·Hoe je 2 Gb Flash Drives Gebru…
·Hoe maak je een SATA Uitvoeren…
·Hoe maak je een CRC-fout op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u de juiste Netbook Computer Kies 
·Afdrukken in kleur Met de HP Laserjet 30…
·Vernietigen Electronics met elektromagne…
·De geschiedenis van Apple laptops 
·Hoe de Main Hard Drive Schakel als de co…
·Wat zijn de functies van de blauwe knopp…
·Hoe maak je een 11 x 17 Document to Lega…
·Toegang krijgen tot de laptop BIOS 
·Hoe te streamen van video naar de TV op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com