Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Toshiba Laptop Satellite A135 - S4487 Met een Noisy harde schijf
De Toshiba Satellite A135 - S4487 wordt geleverd met een 100GB seriële geavanceerde technologie gehechtheid rijden ; sommige modellen hebben ook een secundaire 120GB SATA-apparaat . Moderne harde schijven gebruiken een van de twee technologieën om gegevens te lezen en schrijven : traditionele schijven gebruiken schijf Platters , welke informatie met behulp van magnetische hot spots te schrijven en te lezen , anderen gebruiken microchips , zoals USB flash drives , en bevatten geen bewegende delen . De voormalige produceert veel lawaai bij het uitvoeren van bepaalde taken , maar bepaalde geluiden duiden op een probleem met de aandrijving . Slechte sectoren

CheckDisk
, ook wel bekend als CHKDSK , bereikbaar vanaf Disk Properties , voert een grondige scan op alle sectoren van een harde schijf te bepalen of segmenten van het station worden beschadigd, als er een sector defect is, zal de computer niet in staat zijn om toegang tot de gegevens over dat deel van de rit . Omdat slechte sectoren te verminderen de effectiviteit van het lees-schrijf- gedrag op een schijf , als het apparaat bevat een groot aantal beschadigde sectoren , kan de drive worden luidruchtig bij het zoeken naar levensvatbare delen van de schijf om gegevens te schrijven . CHKDSK markeert off deze beschadigde segmenten van de schijf, zodat het besturingssysteem probeert niet om gebruik van te maken in de toekomst .
Crashed Drive

De harde schijf maakt gebruik van een lees - schrijfkop om gegevens transacties uit te voeren op de schijf platters . Wanneer de schijf een schrijfbewerking initieert , de platters beginnen te draaien op hoge snelheid . Een actuator beweegt de lees - schrijf-kop in de juiste positie en de luchtdruk die de draaiende schijf creëert heft het hoofd van de schotel . Problemen ontstaan ​​echter wanneer een stof of vuil deeltje is gestrand op de schijf, wanneer het hoofd in contact komt met dit deeltje , het raakt de schotel , krassen op de harde schijf en het veroorzaken van meer puin te verstrooien over het oppervlak . Dit evenement heet een harde schijf crash , of het hoofd crash . Head crashes kan een klikkend geluid te produceren , als de schijf wordt luidruchtig en bevriest op hetzelfde moment , wordt het station waarschijnlijk falende
Windows Indexing

Bij . de Toshiba Satellite A135 - S4487 is inactief , begint het besturingssysteem indexering , of catalogiseren , het plaatsen van de bestanden en mappen die zijn opgeslagen op de harde schijf . Het OS gebruikt deze gegevens bij het uitvoeren van zoekopdrachten . Hoewel nuttig , kan de werkwijze de schijf gesel, die vergelijkbaar is met de geluiden van de schijf maakt wanneer het uitvoeren van een grote bestandsoverdracht geluiden veroorzaken .
Solid State Drive

maar rekening mee dat toekomstige zoekopdrachten langer zal duren om de resultaten terug te keren - u kunt indexeren uitschakelen vanuit Services , toegankelijk via Computerbeheer of Configuratiescherm . zelfs als de schijf die wordt geleverd met de Toshiba Satellite A135 - S4487 is in goede staat , zonder slechte sectoren of mechanische problemen , zal de drive nog steeds geluid maken bij het uitvoeren van lees-schrijf- operaties ; solid state drives , aan de andere kant , don ' t maakt geluid. SSD's zijn veel duurder dan harde schijven , maar de voormalige beter presteren , minder warmte genereren en hebben een langere houdbaarheid . Als het geluid van uw harde schijf produceert is storend genoeg om computergebruik hinderlijk te maken , kunt u de bestaande schijf met een 2,5 - inch SATA SSD vervangen.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een IDE Dual Enclo…
·Hoe partitie een MyBook Essent…
·Hoe te partitioneren en format…
·Hoe u uw Robot Volg een Line 
·Hoe je het kabinet verwijderen…
·Hoe maak je een Dropped harde …
·Hoe maak je een witte LED Zorg…
·DIY waterkoeling voor een PC 
·Laptop Vs . Desktop Harde Schi…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
Is de iPad sneller dan een laptop? 
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn iP…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een SD- geheugenkaart Fix 
·Hoe maak je Override een printer fout vo…
·Hoe gaat u naar Thinkpad BIOS 
·Hoe E-mail Links Plaats in iWeb 
·Hoe maak je een DNS-fout Fix op een PS3 …
·Hoe te Android Marketplace In Velocity C…
·Hoe maak je een Mac terugzetten naar een…
·Hoe heeft de technologie Beïnvloed de l…
·Hoe te Change My Floppy Drive ' A : ' om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com