Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een laptop te vervangen door een iPad
Laptops waren de norm in draagbare computers voor vele jaren , toch lijkt hun bewind komt tot een einde . Veel laptop bezitters gebruiken hun computers bijna uitsluitend voor het surfen op het web , luisteren naar muziek , kijken naar tv -shows en films en het uitvoeren van eenvoudige kantoortaken , zoals licht tekstverwerking of eenvoudige berekeningen met een digitale rekenmachine . De Apple iPad , een tablet die iOS draait , kunnen al deze dingen en meer te doen . In tegenstelling tot een laptop , echter , de iPad weegt weinig, niet over een toetsenbord of optisch station , niet warm aan te krijgen en heeft een lange levensduur van de batterij . Het vervangen van uw laptop met een iPad kan worden beloond indien goed uitgevoerd . Instructies
1

Overweeg of de iPad al de taken die momenteel door uw laptop kunt bereiken . Als, bijvoorbeeld , u uw laptop gebruiken om dvd's te kopiëren en de processor - intensieve computing- activiteiten , zoals digitale animatie uit te voeren, zal de iPad niet voor u werken . Als je laptop aan de andere kant , gebruikt u uitsluitend voor het controleren van e-mail , social networking websites en soortgelijke taken , kan de iPad blijken voldoende . Kopen van 2

Bepaal wat voor soort software u nodig heeft en vind een gelijkwaardige app in de App Store . Als je veel van tekstverwerking , bijvoorbeeld het downloaden van een tekstverwerkingsprogramma . Sommige apps zijn gratis beschikbaar , maar de meeste kosten een kleine vergoeding .

Copy 3 de persoonlijke bestanden van uw laptop naar de iPad . U kunt e-mail de bestanden naar jezelf, dan openen ze op je iPad via uw e-mailaccount . U kunt de bestanden uploaden naar een online opslagplaats , zoals Dropbox ( dropbox.com ) , SpiderOak ( spideroak.com ) of SugarSync ( sugarsync.com ) , en de toegang hen via uw iPad de webbrowser .
< Br > 4

kopen elke iPad -accessoires die u nodig heeft voor een comfortabel computergebruik . Een Bluetooth- iPad -toetsenbord , bijvoorbeeld , kan nodig zijn als je gaat om meer typen dan nodig is voor het browsen op het web te doen. Beschermende schelpen zijn beschikbaar als de iPad veelvuldig zullen worden vervoerd en nodig zijn om het apparaat te houden in goede staat en om het te beschermen tegen ongelukken zijn .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je iPad Registreer op AT &…
·Hoe je e - books converteren v…
·Hoe om films te downloaden Op …
·Hoe te Blow Out Kaarsen op een…
·Hoe kan ik mijn InvisibleSHIEL…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe je e-mails van de iPad Lee…
·eReader & iPad Pixeldichtheid 
·Hoe te spelen Van iPad Pandora…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is verschil tussen virtuele en echte…
·IDE naar SATA 
·Hoe maak je een Dell Dimension 8200 CD-R…
·Hoe je foto's importeren op een iPad Van…
·Dell Inspiron 2200 Specs 
·De specificaties van een Dell Inspiron 1…
·Hoe het opzetten van een goede Computer …
·Dell Computer : Hoe te vertellen als uw …
·Toegang krijgen tot het BIOS in HP Pavil…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com