Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
eReader & iPad Pixeldichtheid
Pixeldichtheid is een belangrijk verkoopargument voor zowel de iPad en e - readers , met zowel de markt gebracht op het aantal pixels per inch ze weer . Echter , deze apparaten vergelijken op pixeldichtheid alleen kan misleidend zijn , omdat de verschillen in technologie die in iPad en e - reader schermen betekent dat meer pixels niet altijd te maken voor een scherper beeld . Leren over pixeldichtheid helpt u om de ware weergave mogelijkheden van deze apparaten te begrijpen . Meten Pixeldichtheid

Pixeldichtheid
wordt meestal gemeten in pixels per inch . PPI De waarde van een scherm is het aantal pixels dat het zou duren om een lijn op het scherm dat is 1 pixel hoog en 1 cm lang maken . De hogere PPI waarde van een scherm , hoe meer pixels kan weergeven in een bepaald gebied van het scherm . Bij het vergelijken van twee schermen van soortgelijke types , zal het scherm met de hoogste PPI waarde doorgaans in staat zijn om meer fijne details dan zijn concurrent weer te geven .
IPad

De iPad is bekend om zijn hoge pixeldichtheid , met Apple beweert dat de vierde generatie full - size model toont pixels kleiner dan het menselijk oog kan onderscheiden op normale leesafstand . Dit model heeft een 264 - ppi rating en een schermgrootte van 2048 x 1536 pixels . Apple produceert ook de iPad Mini , die een kleiner scherm en een lagere PPI waarde heeft . De iPad Mini kan 163 pixels per inch op zijn 1024 - by - 768 - pixel scherm De pixel dichtheid van de markt weer te geven .
E - Readers

toonaangevende e - readers zijn vergelijkbaar met die van de iPad modellen. Amazon 's Kindle Paperwhite heeft een van de hoogste pixel dichtheid van zijn generatie , met een 6 - inch scherm dat 212 ppi kan weergeven . Zijn naaste concurrent , de Barnes and Noble Nook Simple Touch , heeft een display van dezelfde grootte, maar geeft 167 ppi . Kobo niet citeer een PPI score voor de Glo product , maar stelt wel dat het 1024 - by - 758 pixels kan weergeven op een 6 - inch scherm .
Display-type

het vergelijken van de iPad met e - readers op pixeldichtheid kan lastig zijn, omdat de meeste e - readers maken gebruik van een e Ink scherm , terwijl de iPad maakt gebruik van een LED een . E Ink displays hebben een natuurlijke smoothing effect dat kan maken tekst lijken beter leesbaar en gedefinieerd , zelfs op toestellen met een lagere PPI dan vergelijkbare LED - gebaseerde degenen . Een 2012 ArsTechnica test toonde weinig verschil in kwaliteit tussen de tekst van de derde generatie Amazon Kindle met 167 ppi en de derde generatie iPad met Retina-display .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe wordt een grafisch ontwerp…
·Hoe u de automatische facturat…
·Hoe te Apps downloaden naar ee…
·Mijn iPad Zal niet Blijf op de…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe krijg ik de Waiting icoon …
·How to Get App Reviews voor de…
·Hoe de Maten van de iconen op …
·Hoe wordt een toetsenbord kunn…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn computer start niet op na een nieuw…
·Toegang krijgen tot de Print Spooler 
·Hoe de volgorde waarin de SATA harde sch…
·Uitleggen Rambus geheugen 
·Hoe de ventilator te reinigen op HP dv80…
·Mijn Laptop Touchpad niet werken 
·Hoe kan ik zien welke versie van BIOS ik…
·Hoe stel ik Wireless Speakers aan mijn l…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een Da…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com