Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Verschil tussen Dell Mini & iPad
Dell eerder een lijn van kleinere netbooks onder de naam Inspiron Mini markt gebracht had , de lijn werd stopgezet eind 2011 . Hoewel deze computers waren klein genoeg om draagbaar te zijn , ze niet direct te vergelijken met Apple's iPad . Zelfs de 10 - inch Inspiron Mini is meer in tegenstelling tot de iPad - die dezelfde horizontale scherm meting heeft - dan is het als de tablet . Form Factor

Apple's
iPad is een platte , slatelike tablet . In tegenstelling, de Dell Inspiron Mini reeks apparaten waren laptops of netbooks met permanent bevestigd keyboards . Terwijl u covers en toetsenborden die compatibel zijn met de iPad zijn kunt kopen , is er geen versie die een permanente toetsenbord heeft . Inspiron Mini's hadden 9 - inch en 10 - inch schermen met breedbeeld resoluties , terwijl de iPad heeft een resolutie 4:03 . Bovendien is de iPad is gebaseerd op het aanraakscherm voor de bediening , terwijl de Dell Mini netbooks gehad spoor pads , en je kan ook gebruik maken van een fysieke computer muis met de Mini .
Besturingssysteem

Dell Inspiron Mini's kwam met desktop besturingssystemen zoals Windows XP of Ubuntu . Zij opereerden op een gelijkaardige manier aan full-sized laptops of desktops , dus er was geen leercurve . Je kon geen programma te installeren op uw Inspiron Mini zolang het verenigbaar is met de geïnstalleerde harde schijf en geheugen capaciteit was . Apple's iPad maakt gebruik van iOS , een mobiel besturingssysteem dat u ook kunt vinden op de iPhone en iPod Touch . In plaats van programma's , iOS maakt gebruik van apps die je koopt of download gratis via de Apple App Store .
Andere overwegingen

De Inspiron Mini 9 heeft een resolutie van 1024 - by - 600 pixels , terwijl de nieuwste iPad heeft 2048 - by - 1536 - pixel resolutie . Met 264 pixels per inch , de iPad biedt echte high definition , die je niet krijgt met een Dell Mini . De solid state harde schijf in de Dell Mini is beter bestand tegen schokken die iPads neiging om . De nieuwste iPad heeft een dual - core processor , en Dell Mini's had single-core 1,6 GHz CPU's , wat betekent dat de iPad is over het algemeen sneller . IPads zijn onder meer Bluetooth en ondersteunt alle draadloze standaarden . Dell Mini's hebben geen Bluetooth en zijn niet compatibel met de snelste Wi - Fi protocol .
Overwegingen

Hoewel Dell Mini's hebben een toetsenbord , het is niet een full - sized toetsenbord zoals die van laptops . Het ontbreekt ook een numeriek toetsenbord aan de rechterkant. Terwijl de 160GB harde schijf die beschikbaar was bij de 10 - inch Inspiron Mini is vergelijkbaar met de interne opslagcapaciteit van de nieuwste iPad van 128GB , de grotere omvang van de programma's en bestanden van het besturingssysteem voor Windows en Ubuntu betekent dat u mogelijk opraken van harde rijdt ruimte sneller met de Inspiron netbooks .
Versie informatie

Informatie
in dit artikel is van toepassing op de beëindigde Dell Inspiron Mini reeks netbooks en Apple iPads met iOS 6 vrijgegeven tot en met april 2013. Het kan enigszins of aanzienlijk verschillen met andere versies of producten

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je tekstbestanden Get op e…
·Waarom is iTunes niet delen me…
·Toepassingen voor Real een iPa…
·Hoe werkt 3G voor iPad Werk 
·Hoe kan ik iTunes krijgen van …
·Hoe je iPad Programma's te dow…
·Kan een iPad verbinding naar A…
·Hoe werkt de iPad werken? 
·10 Manieren om gegevens prive …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·De nadelen van een PC Light Pen 
·Hard Vs . Mouwen Laptop Bags 
·Toshiba A215 LCD Replacement Instruction…
·Wat is het verschil tussen Apple en Wind…
·Hoe te verwijderen van een satelliet LCD…
·Hoe te starten vanaf een SATA Card 
·Hoe maak je een CD Disc Format 
·Kindle DX Specificaties 
·Hoe Computer inktcartridges Verjongen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com