Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe werkt de iPad werken?
De iPad 2 bevat een aantal interessante technologische mogelijkheden , maar een van de meest intrigerende degenen wordt apart verkocht van het apparaat . Het is de Smart Cover genoemd . Het heeft meerdere doelen , niet alleen op het scherm van de iPad te beschermen , maar zet het apparaat aan en uit en ondersteunen het op een vlakke ondergrond . Het is de eerste in zijn soort op de markt en zorgt ervoor dat veel mensen zich af te vragen hoe het werkt . Overzicht van functies

Er zijn drie belangrijke componenten die de iPad Smart Cover verschillend in zijn mogelijkheden te maken . Ten eerste , springt deze over het scherm van de iPad en houdt snel, het beschermt tegen beschadiging . Ten tweede , het zet de iPad in de slaapstand wanneer het bevestigd en brengt de iPad om wakker modus wanneer u het af te trekken . Tot slot , het vouwt in een driehoekige standaard waartegen de iPad leunt stevig .
Magnetische Hechting

Zowel de iPad 2 en de Smart Cover bevat magneten op hun randen . Van bijzonder belang zijn de krachtige magneet aan de linkerkant van beide delen , waarbij het ​​scharnier bevestigd . Hun polariteiten vullen elkaar aan zodat het deksel altijd hecht aan het apparaat met dezelfde oriëntatie en een perfecte pasvorm . Er zijn ook magneten op de rechterkant van zowel de iPad en deksel dat het deksel gesloten te houden . Kortom, de Smart Cover en iPad 2 zijn ontworpen om te werken met elkaar.
Sleep en Wake Activering

De iPad 2 heeft een slaap sensor die magneet geactiveerd . Een van de magneten in de Smart Cover uitgelijnd met de sensor wanneer u het te hechten aan het apparaat . Aanbrengen van de deksel op zet de iPad in slaapstand wanneer de magneet raakt de sensor . Het verwijderen van de magneet wekt de iPad . Er is niets bijzonders aan deze magneet , in feite , als je plaatst een magnetische pick-up tool op de sensor zal het op dezelfde manier werken
Stand Functionaliteit

Het deksel plooien . en heeft een driehoekige vorm met behulp van de magneten . Er zijn vier borden in het deksel . Het dichtst bij het ​​scharnier bevat een stalen plaat . De middelste twee zijn alleen kunststof voor structurele steun , en de een aan de rechterkant bevat magneten die het deksel klem om de iPad over het scherm . Als je past het deksel in de stand , de magneten hechten aan de stalen plaat . Dan, wanneer de iPad naar de stand is bevestigd door het scharnier , de stand steunt het rechtop , ideaal voor video- chatten , of onder een kleine hoek die ideaal is voor het intikken . Om beide type stand te gebruiken , zet u gewoon de iPad dus het is ondersteund de manier waarop u het wilt en het scherm zal zich aanpassen .

Previous: Next:
  iPad
·Evernote is mislukt Synchronis…
·Welke iPad : 16 , 32 of 64 
·Het automatisch laden Spelling…
·Functies van de toetsen op de …
·Hoe kan ik Wallpaper op een iP…
·Hoe de Apple iPad opladen 
·Hoe maak je een iPad op Telus 
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Kan ik Sluit een MIDI naar een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Document Scanning Procedures 
·Hoe maak je een boot image voor een Flas…
·Hoe kan ik een externe harde schijf boot…
·HP J4680 Offline Problemen 
·Hoe kan ik het Bindend Orde wijzigen op …
·Hoe om te controleren voor Defecte of Mi…
·Hoe vrije ruimte Veeg op een harde schij…
·Hoe de XFX GeForce BIOS bijwerken 
·Matshita SR - 8174 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com