Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Functies van de toetsen op de iPad
De iPad is een touchscreen - gecontroleerde draagbare tablet-computer ontworpen en gebouwd door Apple . Op het moment van publicatie , de iPad -hardware is in zijn tweede generatie en is ontworpen als een internet - uitgeruste platform voor software- applicaties , games en multimedia-inhoud . Nieuwe inhoud kan worden verkregen via de online iTunes Store , en apps zijn ingebouwd in de iPad om zijn belangrijkste functies. Internettoegang

De iPad kan worden gebruikt om op internet te surfen via de ingebouwde Safari- webbrowser applicatie of via een verscheidenheid van derden webbrowser apps beschikbaar in de App Store . Alle iPads zijn in staat om verbinding te maken met Wi - Fi- netwerken om toegang tot internet te verkrijgen , terwijl sommige modellen ook voorzien van 3G mobiele data-connectiviteit . Internettoegang is vereist om te kopen en te downloaden games en software via de App Store applicatie en multimedia- content via de iPad iTunes App .
Communicatie

internet - gebaseerde communicatie
is een primaire functie van de iPad ontwerp, dat een ingebouwde e-mail applicatie die verbinding kan maken met een verscheidenheid van gevestigde e-mail diensten omvat . Deze omvatten Gmail , Yahoo , Microsoft Exchange en AOL , en je kunt zoveel persoonlijke e-mail servers als nodig is. Gratis videobellen is beschikbaar op de iPad 2 met de Facetime -applicatie, die een twee - weg audio -en videoverbinding tussen de iPad , iPhone en iPod Touch-gebruikers biedt . Andere internet - gebaseerde communicatie applicaties zijn te downloaden in de App Store .
Multimedia

Multimedia afspelen
is een belangrijke functie van de iPad , gecentreerd op de ingebouwde iPod -en video -toepassingen . De iPod- app wordt gebruikt voor het afspelen van muziek , terwijl de Video app speelt uw video-inhoud . Nieuwe multimedia-inhoud kan door het synchroniseren van uw iPad met de iTunes multimedia management software op uw computer of door de aankoop van de inhoud van de online iTunes Store om de applicaties worden gestuurd . Een YouTube- applicatie is beschikbaar voor het spelen van online video's van de populaire video - sharing service , en derden multimediaspeler applicaties beschikbaar in de App Store .
Lezen

de iBooks applicatie is ingebouwd in de iPad 's besturingssysteem naar een digitaal platform te lezen voor het apparaat te bieden . Uw bestaande bibliotheek van ePub en PDF e - boeken en documenten kunnen worden bekeken met behulp van iBooks op de iPad , terwijl de toegang tot de online iBooks Store is ook opgenomen voor de aankoop en het downloaden van nieuwe digitale content lezen . Een breed scala van derden e - reader applicaties beschikbaar voor de iPad via de App Store , waaronder toegang tot populaire e - book verkooppunten zoals Amazon 's Kindle , de online Kobo winkel en de Barnes & Noble Nook service.
< br
Gaming

De online Apple App Store vind je zoveel iPad spelletjes > als het doet toepassingen . Het spelen van games op de iPad wordt bereikt met behulp van de multitouch -scherm en zijn bewegingsgevoelige besturing . Deze spellen zijn beschikbaar in een brede waaier van genres . Online functies zijn opgenomen in veel games , zoals sociale netwerken elementen , online high - score leaderboards en multiplayer gaming over korte - afstand Bluetooth -connectiviteit , lokale Wi - Fi-netwerk of via het internet .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je Aanmelden voor een Appl…
·Hoe je iPad Snelkoppelingen ma…
·Hoe kan ik een album maken op …
·Hoe te Pages Bookmark op de iP…
·Hoe maak je een iPad Stand te …
·Hoe je bestanden naar een iPad…
·Hoe de iPad Taiko App 
·Hoe maak ik een eBook converte…
·Verschil tussen Dell Mini & iP…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een beveiligde USB- drive fo…
·Micron C300 Vs . P300 
·Hoe maak je een PS2 toetsenbord aanpasse…
·De voordelen van een Embedded System 
·Hoe houd mijn MacBook Cooler 
·Hoe te Refill Epson NX 420 inktcartridge…
·Hoe Vergelijk de HP xw6200 en xw8200 de 
·De verschillen tussen NIC & LAN Kaartjes…
·Hoe kan ik een printer toevoegen Zonder …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com