Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Mijn iPad Zal niet Blijf op de Netwerk
Apple's iPad krijgt u toegang tot het internet , e-mail en web - based applicaties van het apparaat , of u nu een 3G iPad te kopen met een mobiele data-abonnement of verbinding maken via WiFi als je dat zou doen met een stand-alone computer . De iPad is nu gevoelig voor connectiviteit en netwerk problemen , waarvan de meeste zijn eenvoudig en snel opgelapt worden . 3G vs WiFi

Apple
verkoopt twee soorten iPads : iPads met " 3G " -functionaliteit die u toelaat om toegang te krijgen tot het internet via een abonnement op een mobiel datanetwerk , en die met slechts een Wi- Fi-adapter , waarvoor u moet verbinden met een draadloos netwerk dat is op zijn beurt op het internet . Deze varianten zijn duurder dan de gewone versies - - Als je niet een iPad specifiek ontworpen voor gebruik met een 3G- data-abonnement koopt uw ​​enige optie voor toegang tot het internet is draadloos internet . Als je een 3G iPad gebruiken en de netwerkverbinding is problematisch , verbinden met een nabijgelegen draadloze netwerk om te zien of de problemen blijven . Als ze dat niet doen , contact opnemen met de data provider om het probleem op te lossen .
Zwak signaal

Een oorzaak van de Wi - Fi-connectiviteit problemen is zwak signaal . Signaalsterkte kan een probleem zijn voor een verscheidenheid van redenen te zijn , ongeacht of u toegang tot het internet in een openbare locatie, zoals een cafe of bibliotheek , of uw huis is gebouwd van materialen als steen , waardoor draadloos internet signaal heeft een harde tijd te reizen . Als het signaal zwak is , kunt u alternatief worden aangesloten op het internet regelmatig , maar onverwachte uitval die uw werk te onderbreken bij de hand .
Locatie

, je kan gewoon te ver van het draadloze toegangspunt om een constante verbinding met het netwerk te handhaven . Als u verbinding met het internet in uw huis , zitten zo dicht mogelijk bij de router mogelijk om de mate waarin het signaal dat u bereikt maximaliseren. Probeer niet om te " leech " Internet bij zitten net dicht genoeg aan te sluiten - bijvoorbeeld met behulp van een coffeeshop 's Internet zonder te gaan in en het kopen van een kopje koffie . Treed binnen in de vestiging en volg de stappen die nodig zijn om het internet rechtmatig gebruik .
Meerdere netwerken

Zoals het geval is met computers , de iPad bewaart wachtwoorden voor alle netwerken waar je meestal aansluiten in zijn " sleutelhanger , ' zodat u automatisch een verbinding met een bekend netwerk wanneer het beschikbaar is . Als je toevallig toegang tot een netwerk te verliezen , de iPad automatisch verbinding met alle andere bekende netwerk omgeving . Afhankelijk van de sterkte van het secundaire netwerk , kan er echter een korte onderbreking voordat u toegang tot het internet te herwinnen . Bovendien , niet alle netwerken draaien op dezelfde snelheid , dus je kan langzamer surfervaring op het secundaire netwerk .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Jailbreak een iPad 322 …
·Hoe maak je een iPad Web Kiosk…
·How to Get Apps Stoppen Schudd…
·Hoe te Downgrade een iPad tot …
·Hoe Video Mirroring gebruiken …
·Hoe uw mappen verbergen op de …
·Hoe maak je verbinding een iPa…
·Hoe je terug naar Boekenplank …
·Hoe te Aparte Logins Maak een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Strepen & Lint Off Flatbed Scanne…
·Canon Faxphone B640 Specs 
·Hoe te verwijderen en Uninstall Printer …
·Hoe te verbinden de Compaq 6510b met een…
·Instructies voor de data-abonnement op e…
·Intel Pentium Dual - Core Vs . Pentium D…
·Hoe maak je een Start Up op een Lexar Ju…
·Hoe kan ik een foto van Mijn MicroSD Car…
·Over DVI naar VGA adapters 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com