Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Canon Faxphone B640 Specs
De Faxphone B640 is een geïntegreerde telefoon- , kopieer-en faxapparaat die Canon uitgebracht in 1998 . Terwijl Canon stopgezet de Faxphone B640 in 2003 , kunt u nog steeds kopen op de tweedehandsmarkt . Canon ontwierp de Faxphone B640 voor gebruik in bedrijven en thuiskantoren . In tegenstelling tot de meer recente moderne faxen en kopiëren eenheden , kan de Faxphone B640 enige exemplaar in zwart-wit of zwart-wit af te drukken . Verscheidene andere specificaties opvallen als voorbeelden van design en prestaties van de Faxphone B640 's . Fysieke Specs

Canon
ontwierp de Faxphone B640 met een desktop , in tegenstelling tot stand- alone , vormfactor , wat betekent dat gebruikers moeten het apparaat op een tafel of een ander plat oppervlak te plaatsen . De Faxphone B640 meet 14,5 cm breed en 11,7 cm diep met 13,3 centimeter hoog en weegt 11,9 £ . De behuizing van het Faxphone B640 is wit .
Macht Specs

De Faxphone B640 maakt gebruik van een geïntegreerde voeding , die werkt op een wisselstroom ( AC ) spanning van 120V en een frequentie van 60 Hz . Tijdens de werking , de Faxphone B640 heeft een vermogen verbruik van 30.0W . De Faxphone B640 heeft een stand - by of slaapstand , energieverbruik tarief van 8.0W . Op het moment van de release , was de eenheid voldoen aan de EPA Energy Star energie- normen .
Afdrukken, scannen en Data Transfer Specs

Wanneer een gebruiker maakt een kopie of een fax ontvangt op de Faxphone B640 , kan hij afdrukken van het resulterende document met een maximum zwarte en witte verticale resolutie van 360 dots - per -inch met 360 horizontale dpi . Dots - per - inch is een verwijzing naar hoeveel kleine puntjes van kleur per lineaire inch papier een apparaat kan afdrukken of scannen . Hoe meer dpi een apparaat kan bieden , de grotere mate van detail het resulterende beeld zal hebben . Bij de voorbereiding van documenten te faxen , kan het Faxphone B640 's scanner kopieën van originele documenten met maximale resolutie van 203 dpi bij 196 dpi maken . Net als bij afdrukresolutie , kan het meer dpi een apparaat te produceren , kan de grotere mate van detail de resulterende gescande document weer te geven . Voor het overbrengen van digitale kopieën van documenten over telefoonlijnen , kan de Faxphone B640 zorgen voor een maximale overdrachtsnelheid van 14,4 Kbps . Hoe hoger een faxapparaat de data transfer rate , kan het sneller die machine faxen
Media compatibiliteit

sturen . De Canon Faxphone B640 is compatibel met gewoon papier computer en is geschikt voor de brief extra formaat, dat is 9,57 cm bij 13,27 centimeter , de juridische vorm , dat is 8,5 inch met 14 inch, en aangepaste mediaformaten tot 8,5 cm bij 14,0 centimeter . De Faxphone B640 's automatisch laden van media- feeder heeft een capaciteit van 100 vellen Legal-formaat . De hogere media feeder capaciteit van een apparaat , hoe meer vellen papier het kan houden .
Connectiviteit

Voor het aansluiten van de Faxphone B640 om telefoonlijnen en andere randapparatuur , het unit levert een parallelle , 36 - pens Centronics IEEE 1284 ( EPP /ECP ) connector en twee RJ - 11 telefoonlijn modems . Met dual telefoon modems kunnen gebruikers het Faxphone B640 's telefoon onafhankelijk van het faxapparaat van de unit te bedienen . Dit betekent dat een gebruiker kan praten over de telefoon en sturen /faxen gelijktijdig ontvangen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je IDE harde schijf naar N…
·Hoe maak je een harde schijf w…
·Hoe te vertellen als uw laptop…
·Wat gebeurt er met de gegevens…
·Hoe u rapporten over de Palm V…
·Hoe maak je een Solid State Dr…
·Mijn USB Drive Gets Stuck init…
·Het gebruik van USB-opslagappa…
·Hoe volledig verwijderen van d…
  Related Articles
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
Hoe Vul een Canon 31 inktcartridge 
Hoe maak je een Canon LiDE 35 scanner in…
Hoe maak je een Canon FB630U scanner ins…
Hoe maak je een Canon scanner Problemen 
Hoe maak je een Canon scanner reinigen 
Canon Scanner instructies 
Hoe maak je een Canon flatbed scanner ge…
Hoe reinig ik mijn Canon 8800F ? 
  Hardware Articles
·Hoe een Cat5 Cable Pin 
·Hoe kan ik foto's van dia's op mijn comp…
·Toegang krijgen tot de laptop BIOS 
·Hoe kan ik een HP 4350 Printer Driver Up…
·Hoe maak je een Multiformat DVD Writer I…
·Hoe om te controleren Printing Geschiede…
·Hoe een HP PhotoSmart 7150 Printer aansl…
·Specs van de Intel D850emv2 P4 
·Hoe een Emachine computer Installeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com