Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een Canon LiDE 35 scanner installeren
De CanoScan LiDE 35 Afbeelding Scanner is een uniek productie en duplicatie tool die uw computer kan helpen bij het verlenen van professionele foto's en documenten met een hoge resolutie en kwaliteit . Dit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het haalbaar voor iedereen te bedienen . Het moeilijkste deel over deze scanner is het een installatie . Echter , zijn deze instructies vereenvoudigd en gemakkelijk te volgen , die dat proces zal maken een snelle succes . Wat je nodig hebt
ComputerCanoScan LiDE 35 CanoScan LiDE 35 USB Adapter PlugCanoScan LiDE 35 Setup Application Disc
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de CanoScan LiDE 35 USB- adapter in zowel de scanner zelf en uw eerste fase USB -poort . Uw computer zal beginnen te zoeken naar het apparaat . Wanneer de hardware van de scanner wordt herkend door de computer , zal uw InstallShield Wizard een indicatie scherm dat u zal informeren van de opsporing te starten . Het bericht wordt ofwel zeggen " Nieuwe hardware gevonden " of " Nieuwe hardware. " Klik op "Annuleren" aan de onderkant van dit scherm kennisgeving aan de scanner handmatig installeren . Kopen van 2

Plaats de Setup Application schijf in uw cd - rom-station en wacht , tijdelijk, om de computer te lezen en uit te voeren de schijf . U wordt gevraagd om uw taal te kiezen voor de installatie en functionaliy van de scanner in de dropbox menu voorzien . Kies deze optie dienovereenkomstig en en klik op " Installeer de software , " direct onder het dropbox -menu .
3

softwarelicentie-overeenkomst van de fabrikant lezen en beoordelen en klik op " Ja" te stemmen met de termen van gebruik van het product . ( U moet op "Ja", of de applicatie setup zal automatisch de installatie . ) Het installatievenster verschijnt om de eerste installatie te beginnen . Klik op "Start installatie" om te beginnen met het toepassen van component bestanden van de scanner aan op uw computer . U zal worden genomen door vijf fasen van de installatie .
4

Installeer alle vijf van applicaties en functionaliteiten van het programma om ervoor te zorgen heb je toegang tot alle van de amentites en de activa van de scanner is voorzien van hebben . Niet wijzigen of af te breken een deel van de installatie . Klik op " Next " dienovereenkomstig als elk deel van de installatie is voltooid .
5

Klik op " Finish" wanneer het scherm InstallShield Wizard verschijnt met de bevestiging van de voltooiing notifcation . U wordt gevraagd om " Restart " of " Reboot " uw systeem. ( Deze opdracht zal variëren , afhankelijk van uw besturingssysteem en computer . ) Klik op " Restart " om de nieuwe installatie te configureren . Zodra de computer volledig is opgestart , verwijdert u de Setup Application disc .

Previous: Next:
  Scanners
·Xerox Documate 152 Specificati…
·Hoe te Formulieren Scannen naa…
·Hoe maak je Color Transparante…
·Epson EMP - 82 Problemen oplos…
·Wat is een OCR- scanner? 
·Scannen van een afbeelding voo…
·Hoe maak je een scanner Proble…
·Hoe kan ik een HP scanner F418…
·Biometrische Technologie 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschil tussen Pentium en Celeron 
·Inzicht Computer Kabels 
·Hoe Vergelijk DDR1 en DDR2 
·Hoe kom ik erachter wat Geluidskaart Ik …
·Hoe je BIOS Toegang Na Boot Up 
·Hoe te Shapes verdienen met een toetsenb…
·Soorten PC Moederborden 
·Hoe gebruik ik een DC- H10 - 76 op een c…
·Hoe u uw computer Zie je PS3 -controller…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com