Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te Fujitsu fi - 4120C scanner installeren
De Fujitsu fi - 4120C Afbeelding Scanner is een uitstekende document-en foto- duplicatie tool die geeft je de mogelijkheid om fysieke documenten te nemen en ze te uploaden naar uw computer . Fujitsu FI 4120c scanner kan een beetje uitdagend te installeren , te wijten aan de hoeveelheid details en de kleine stappen die zijn opgenomen in deze installatie proces . Maar je zal moeten gedetailleerde instructies in deze handleiding die u zullen helpen om dit proces kort en eenvoudig te maken . Wat je nodig hebt
ComputerInternet aansluiting ( aan de installatie van de driver te halen ) Fujitsu fi - 4120C scanner Fujitsu USB-adapter plugFujitsu fi - 4120C AC adapterADF papierkanaal
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de TWAIN- stuurprogramma om onderdelen en functies van de scanner op uw computer toe te passen . U kunt dit doen door te klikken op de software driver locatie (link hieronder ) . Wanneer de driver te downloaden pagina wordt geladen , zoekt u de Fujitsu fi - 4120C productnaam en het nummer op de lijst met apparaten . Er zal een lijst met besturingssystemen op de top van de tabel weergegeven model namen en nummers van de scanner zijn. Klik op de link bestuurder vermeld onder de naam van uw besturingssysteem voor de Fujitsu fi - 4120C . De volgende pagina zal laden met een link de software bestuurder . Kopen van 2

Klik op de "Download" link onder de software-informatie . Het downloaden pop - up venster File zal verschijnen en u vragen om " Run" of "Opslaan " de driver bestand . Klik op " Opslaan " om de driver installatie software opslaan op uw computer voor later gemak van toegang . Wanneer het downloaden is voltooid , opent u de toepassing Install om de installatie te starten . Bevestig uw taal en klik op "OK " om door te gaan . Uw InstallShield Wizard verschijnt . Klik op " Next " op het welkomstscherm om verder te gaan . Lees en bekijk de " Read Me" documentatie en klik op "Volgende . " De User License en voorwaarden van overeenkomst van de fabrikant zal op het volgende scherm . Lezen en het document herzien en klik op " Yes " om te beginnen met het opslaan van bestanden locatie van de scanner op uw harde schijf .
3

Selecteer de doelmap voor de locatie van de scanner bestand . Je krijgt een standaard bestand bestemming voor de scanner . Weet de voorgestelde locatie niet veranderen . In plaats daarvan klikt u op " Next " om componenten en functies van de scanner bevestigen. Er is een weergave van de componenten van de scanner en de grootte van elk bestand . Klik op " Next " om de componenten installatie te bevestigen . Sparen folder van de scanner -programma op het volgende scherm en klik op " Next " om te beginnen met het kopiëren van de scanner functionele bestanden op uw harde schijf . Wanneer het bestand duplicatie en plaatsing is voltooid , klikt u op " Next" om de installatie af te ronden. Het laatste scherm InstallShield Wizard zal u vragen om " Herstart de computer . " Kies deze actie en de computer zal beginnen af te sluiten en start automatisch opnieuw .
4

configureren en instellen van de scanner aparte stukken voor te bereiden voor de installatie . Plaats de Fujitsu fi - 4120C AC- kabel in de zij-inlaat van de AC -adapter . Breng de Fujitsu fi - 4120C AC -adapter aan op de DC inlaatpoort en zet de AC-kabel aan op de netaansluiting aan de achterkant van de scanner . Het andere uiteinde van de kabel dat deel van de connector van de USB adapter moet . Wanneer de computer volledig is opgestart , plaatst u de USB- adapter in de eerste fase USB inlaat poort op uw computer .
5

Breng de ADF papierkanaal , dat is het achterpand van de printer die uitgelijnd en helpen bij de huisvesting van het papier in de scanner . De goot moet onder ogen in de richting van de bovenkant van de printer . Schuif de plastic penvormige uiteinden aan weerszijden van de goot in de daarvoor inbrengplaats bij de onderrug van de scanner .

Stroom 6 van de scanner en computer . Een groen licht moeten verschijnen op het bedieningspaneel van het apparaat . Je ziet ook een gedigitaliseerde scherm op het bedieningspaneel . Er moet een " 1 " vermeld op het paneel om ervoor te zorgen dat het apparaat correct werkt . Dit zal een indicatie dat de scanner gereed is voor gebruik.

Previous: Next:
  Scanners
·Scannen van een afbeelding voo…
·Hoe te Program Radio Shack Pro…
·Hoe maak je een Canon LiDE 60 …
·Hoe te Scanner Parts Vervang 
·Hoe een Fingerprint Software D…
·Hoe kan ik een foto in een jaa…
·HP Scanjet 3p Specificaties 
·Hoe maak je een Print Van Oude…
·Hoe kan ik meerdere foto's op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Sound in adapter voo…
·Pandora Radio bevriest op mijn iPad 
·Hoe te Electro Music maken op de iPad 
·De onderdelen van een computer voor kind…
·Hoe je RAM te installeren op een Presari…
·Symptomen van een falende Wi - Fi Card 
·Hoe uw scherm helderder te maken op een …
·Hoe maak je een drie -knops muis te conv…
·How to Get USB Hoofdtelefoon to Work 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com