Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Het gebruik van USB-opslagapparaten
Een USB -opslagapparaat is elke vorm van externe harde schijf of flash drive geschikt voor het opslaan van gegevens. Deze vormen van opslag- apparaten aan te sluiten op de USB- poort van een computer en zijn over het algemeen licht van gewicht en draagbaar . Enkele belangrijkste toepassingen in verband met USB- gebaseerde opslagapparaten maken ze nuttige accessoires voor elke computer gebruiker . Soorten

Grotere capaciteit USB-opslagapparaten
worden meestal genoemd externe harde schijven . Vaak worden ze full - size harde schijven opgeslagen in een compacte behuizing die wordt gevoed door een externe voeding . Deze harde schijven kunnen vaak houdt de volledige inhoud van de harde schijf van een computer .

Kleinere capaciteit USB- opslagapparaten
bekend als flash of thumb drives zijn kleine flash-geheugen gebaseerde schijven die geen bewegende delen bevatten en bedoeld zijn om gegevens over te brengen en bestanden van computer naar computer . Hun ultradraagbare formaat maakt ze ideaal voor op reis en veelvuldig gebruik op meerdere computers .
Primary Gebruikt

Flash - gebaseerde drives
die met de hand vastgehouden worden vaak gebruikt door studenten , kantoor werknemers , en degenen die meer dan een computer kan gebruiken gedurende de dag. Bijvoorbeeld , kan een student die in een computerlokaal een opdracht daar starten op een computer en afmaken later op de avond op haar eigen computer thuis .

Externe harde schijven
zijn ontworpen om grote hoeveelheden data te houden , waardoor ze ideaal zijn voor het uitvoeren van routinematige back-ups van harde inhoud van een computer rijden . Dit elimineert de noodzaak om cd's of andere media gebruiken om een ​​back -up harde schijf inhoud , en vele software programma's bestaan ​​om geplande backups te vergemakkelijken om de aangesloten harde schijf .
Secundair Gebruikt
< br

externe USB opslag drives > groot genoeg zijn soms niet alleen om een ​​hele back-up van de inhoud van een computer te houden , maar ook om ruimte te laten voor bestanden die je misschien niet hoeft te bewaren op je computer . Voorbeelden van deze bestanden bevatten grote mediabestanden en uitgestrekte muziekcollecties .

Sommige gebruikers maken een noodsituatie boot bestand op een flash drive . U kunt flash - gebaseerde drives gebruiken als boot -schijven als de harde schijf van een computer of besturingssysteem niet .
Voordelen

Een belangrijk voordeel van USB-opslagapparaten is dat ze doen vereisen geen aparte media om gegevens over dergelijke opslaan als cd's , diskettes , of tape backup drives . Een ander voordeel is dat u meerdere kopieën van belangrijke bestanden en documenten kunt maken en houden op verschillende locaties . Als de harde schijf van een computer uitvalt of een laptop wordt gestolen , kan de flash drive of externe harde schijf dienen als een waardevolle back-up houdt alle belangrijke bestanden .
Waarschuwing

Terwijl met behulp van externe harde schijven op te slaan en delen van bestanden maatschappelijk kunnen optreden in een verscheidenheid van instellingen , moet u zich bewust van de rechtmatigheid van het delen van filmbestanden , game-bestanden en programmabestanden . Veel van deze bestanden zijn auteursrechtelijk beschermd , en het gebruik ervan licenties mogen niet toestaan ​​dat voor hen worden gedeeld of gebruikt door meer dan een gebruiker . Ook kan illegaal verkregen bestanden van auteursrechtelijk beschermd materiaal , die gedeeld worden overtreden federale wet . Raadpleeg altijd de plaatselijke wetten alvorens in het delen van bestanden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Problemen met een TRENDnet KVM…
·Hoe maak je een beschadigde ha…
·OnStar Module Types 
·Hoe je SATA configureren als I…
·Hoe wordt de digitale cd- audi…
·Hoe groot was de eerste comput…
·Hoe kan ik een externe USB Flo…
·Hoe kan ik een externe USB Flo…
·Hoe te vervangen van een Compa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill Ink cartidges voor een Eps…
·Hoe maak je een laptop batterij Installe…
·Hoe je HP PSC 1200 Series Drivers instal…
·Wat is Proxy Caching ? 
·Hoe een computer te kopen 
·Hoe te vergelijken 10 - Inch Laptops 
·Hoe maak je een Smart Board Sluit een Ma…
·Wat voor soort video wordt ondersteund o…
·Hoe je IDE schijven detecteren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com