Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een Canon FB630U scanner installeren
De Canon FB630U Scanner is een uitstekende scanapparaat te gebruiken voor het doel van de afbeelding en documenten te reproduceren . Dit apparaat is uitgerust met een verbeterde resolutie en de kwaliteit van de productie -mogelijkheden , die kan toelaten om professionele en authentieke duplicatie van uw fysieke documenten te produceren . Deze gids zal u helpen bij het ​​opzetten van uw software driver , die zoals de online versie van je setup en installatie -cd - rom dient. Wat je nodig hebt
Canon FB630U Scanner
Computer
Internet Connection
Canon FB630U Scanner Software Driver
Canon FB630U Scanner USB-adapter kabel
Toon Meer Instructions
< br > 1

Haal de software driver van de website van de officiële Canon fabrikant. U kunt dit doen door het openen van uw Internet Explorer browser en typen URL-adres van de fabrikant in de zoekbalk data vorm , gelegen op de top van uw browser . Druk op de toets " Enter " op het toetsenbord van uw computer voor doorverwijzing naar de site . Wanneer de pagina wordt geladen , ziet u een rode navigatie-menu balk te zien aan de bovenkant van het scherm .

Klik 2 op het tabblad ' downloads' op navigatiebalk van de site . Er zal een drop box menu dat rechtstreeks onder het tabblad " downloads" verschijnt zijn. Klik op de optie " consument" in de drop box . De pagina wordt dan doorverwijzen naar een lijst van drop box menu's met betrekking tot consumentenproducten die automatisch herladen met elke optie die u kiest . In het eerste drop menu in, klik op het drop pijl en selecteer ' scanners , " dan" CanoScan -serie " voor het tweede vak . De laatste druppel menu box zal een lange lijst van modellen van het product en nummers weer te geven . Zoek uw FB630U model , selecteer het en klik op "Go " om de software driver download halen .
3

Kies uw besturingssysteem op de "Download" pagina . De rode driver koppeling verschijnt automatisch direct onder het besturingssysteem drop box . Klik op de rode bestuurder link en selecteer de " I Agree - Begin Download" optie op de "End User License Agreement " , die zal verschijnen op de volgende pagina . De " File Download - Veiligheid " popup venster verschijnt en u wordt gevraagd om een actie om de installatie te beginnen kiezen . Klik op " Run" om de setup applicatie starten . Toen de eerste download aanvraag volledig is , selecteer "Run " opnieuw .

Wacht 4 terwijl de component bestanden automatisch uploaden naar uw computer . Steek de Canon USB- adapter in je eerste fase USB -poort . Uw Install Shield Wizard verschijnt en begint te zoeken naar de nieuw geïmplementeerde hardware component. Klik op " Next " op het scherm Install Shield Wizard en het volgende scherm zal laden met twee radioknop opties . Klik op de eerste , aanbevolen optie die moeten lezen "Zoeken naar een geschikt stuurprogramma voor mijn apparaat , " en klik op "Volgende . " De computer gaat nu zoeken naar de driver die u zojuist hebt gedownload .
5

Bekijk de lijst op het scherm dat volgt stappen en schakel alleen het vakje met de optie waarin staat , " Geef een locatie op " en klik op " Next , " onderaan het scherm . Wanneer de volgende pagina wordt geladen , ziet u een lege data formulier onder de optie " Bestanden fabrikant kopiëren " te zien . Je zal nu typ de locatie waar uw stuurprogramma momenteel is opgeslagen . Het bestand locatie zal worden " C : . \\ Temp \\ CanoScan " Klik op de " OK " -optie om door te gaan . De Install Shield Wizard zal nu zoeken naar bestanden van de bestuurder .
6

Klik op de " Finish" knop die je ziet aan de onderkant van je scherm Install Shield Wizard . Dit venster zal uw melding dat de software-installatie is voltooid .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een flatbed scanne…
·Hoe te Dubbelzijdig documenten…
·Hoe de scanner op de HP 1500 G…
·HP Scanjet 7400C Specificaties…
·Wat kan ik Reinig Scanners met…
·Hoe te vergelijken flatbed-sca…
·Hoe maak je een scanner met Wi…
·Hoe een HP ScanJet Copy Utilit…
·Hoe te Scanmaker 5 bijwerken 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wijzig XP-partitie Grootte 
·Hoe maak je Color Calibration Devices Ko…
·Hoe jezelf trainen om sneller te typen 
·Hoe te Refill Ink in een Canon Pixma pri…
·Hoe een SMBus -controller geïnstalleerd…
·Fluctuerende CPU-gebruik in de veilige m…
·Hoe het recyclen van printcartridges 
·Is er een iPad Facebook App ? 
·Essentiële onderdelen van een computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com