Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Wat kan ik Reinig Scanners met ?
Flatbed scanners werken goed voor het digitaliseren van kunstwerken , documenten en boekpagina's . Echter , kunnen ze last hebben van kwaliteitsproblemen als het glas van de scanner bed vuil of vlekkerig . Met behulp van het reinigingsproces kon maken de problemen nog erger . Het is misschien zelfs krassen op het glas of de productie van permanente troebelheid . Het schoonmaken van uw scanner voorzichtig , met behulp van de juiste gereedschappen en materialen , van hoge kwaliteit scans te produceren , zonder risico van schade aan de scanner . Materialen

Reinig de scanner met een zachte , niet-pluizende doek , zoals een katoenen of microfiber stof . Gebruik een speciale glasreiniger die geen strepen of vlekken zal verlaten . Aan de binnenkant van de glasplaat schoon met een geschikt formaat schroevendraaier om de behuizing te openen . Houd gedestilleerd water bij de hand om de doek te bevochtigen te wassen opgeplakte vuil of puin .
Surface Cleaning

meeste scanners hoeft alleen af en toe een veeg -down . Voor regelmatig onderhoud reinigen , koppelt u de scanner , en veeg al het stof met een doek . Als de scanner heeft vlekken of vastzit - on vuil , spuit de doek met glasreiniger . Voor meer hardnekkig vuil , gebruikt water , gevolgd door glasreiniger . Droog de scanner met een doek , alle overblijfselen te verwijderen .
Interieur Cleaning

Sommige scanners opbouwen van stof of vuil , hetzij door middel van het gebruik in een stoffige kantoor of in opslag . Naar binnen glasoppervlak een scanner te reinigen , eerst alle schroeven of klemmen met een kleine schroevendraaier te verwijderen . Sommige scanners zullen vereisen dat u het gehele bovenste behuizing te verwijderen . Verwijder de gehele glasplaat assemblage en plaats het ondersteboven op een zachte , niet-schurende ondergrond . Bedek de lege ruimte met een stukje tape of plastic om vreemd materiaal te houden uit de scanner . Veeg en spoel het glas op dezelfde manier zou je de buitenkant glas . Laat het goed drogen , daarna weer in elkaar zetten van de scanner .
Waarschuwing

Gebruik nooit een ammoniak - gebaseerde glasreiniger op uw scanner . Vermijd ook benzeen , aceton en tetrachloorkoolstof schoonmakers , die het glas kan etsen . Vermijd schuurmiddelen of schrobpads , zelfs als hij met geplakt op vuil , omdat ze permanent kunnen krassen glasplaat. Gewoon water en alcohol doen minder schade , maar zijn waarschijnlijk strepen , die kunnen interfereren met het scanproces veroorzaken . Droog nooit de scanner met een papieren handdoek of een tissue , omdat ze de neiging om pluizen te produceren .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe je foto's scannen naar een…
·De beste PPI voor afdrukken en…
·Canon CanoScan 8800F Specs 
·Hoe worden mijn foto's scannen…
·Instructies voor Epson 1660 
·Hoe maak je een scanner gebrui…
·Fujitsu Scanner Eisen 
·Aanwijzingen voor een Brother …
·Hoe aan dia scannen op een sca…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik bestanden van een desktop naa…
·Hoe om uw computer in een DVR 
·Hoe kan ik een laptop 's Levensduur Brei…
·Hoe de Power-knop Configureren op een Ha…
·Hoe Memory In een HP a730n Computer 
·Hoe Barcodes Capture gegevens ? 
·Hoe je opheffen My Camera SD Card 
·Problemen met de Hewlett Packard Deskjet…
·Hoe kan ik een laptop batterij te verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com