Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Canon CanoScan 8800F Specs
De Canon CanoScan 8800F is een flatbed scanner die is gebaseerd op een charge-coupled device scan -element en een witte , LED-lamp . Als een flatbed scanner , de CanoScan 8800F heeft een horizontaal georiënteerde bed voor het houden van papier , net als een standaard kopieermachine . In tegenstelling tot een kopieermachine , maar de scanner converteert fysieke voorstellingen in digitale beelden , in plaats van ze te kopiëren . Veel van de specificaties van de CanoScan 8800F 's dienen als voorbeeld van wat de scanner in staat is . Algemeen Specs

U kunt bedienen de Canon CanoScan 8800F met de zeven bedieningsknoppen op het bovenpaneel van de scanner . Met deze knoppen kan voor een keer scannen en andere geautomatiseerde functies . De scanner heeft fysieke afmetingen van 10,7 cm breed en 18,9 cm diep met 4 centimeter hoog en weegt 9,3 £ . Qua besturingssysteem compatibiliteit , kan de CanoScan 8800F geschikt voor zowel Windows als Mac . Specifiek , de scanner is compatibel met Windows Vista en XP/2000 en Apple MacOS X 10.2.8 tot en met 10.4 .
Resolutie

beeldschermresolutie van een scanner verwijst naar de hoeveelheid van pixels , of kleine puntjes van kleur , dat het kan reproduceren bij het scannen van een afbeelding . De Canon CanoScan 8800F kan zorgen voor een optisch , of natuurlijk , resolutie van 4800 dots per inch van 9600 dpi . Ter vergelijking , kan de scanner bieden een geïnterpoleerde resolutie van 19.200 dpi door 19.200 dpi . Wanneer u interpoleren beelden tijdens het scanproces , de CanoScan 8800F voegt in nieuwe , onnatuurlijke pixels die niet bestond in de oorspronkelijke afbeelding . Dit proces verhoogt de schijnbare niveau van detail dat een gescande afbeelding levert .
Kleur Specs

De Canon CanoScan 8800F heeft een kleurdiepte van 48 bits . Kleurdiepte een verwijzing naar het aantal bits dat een scanner gebruikt om de kleur van een afzonderlijke pixel genereren . Hoe meer bits van kleuren een scanner kan bieden , zal de diepere of meer levendige kleuren die een scanner kan genereren . Voor monochroom of zwart -wit scannen , kan de CanoScan 8800F voorzien van een grijs - schaal diepte van 8 bits . Met behulp van deze 8 bits , kan de CanoScan 8800F afbeeldingen in 256 verschillende grijstinten te scannen .
Macht Specs

Een externe AC 120 - volt adapter is verantwoordelijk voor het leveren de Canon CanoScan 8800F met de macht . Terwijl in werking , de scanner heeft een stroomverbruik waardering van 18 watt . Terwijl in de stand - by modus , de scanner heeft een stroomverbruik waardering van 1,5 watt . Deze vermogens kwalificeren de CanoScan 8800F als zijnde aan de milieunormen van de Energy Star -initiatief van de overheid .
Media compatibiliteit

de Canon CanoScan 8800F kan maximaal document tegemoet grootte van 8,5 inch met 11,7 inch. In termen van document - type, kan de scanner verwerken gewoon papier , film , dia's en dikke objecten , zoals boeken . Om tijd te besparen , de CanoScan 8800F kunt u tegelijkertijd scant maximaal vier dia's en twaalf 35 - mm film frames , zowel positieve en negatieve kanten .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te Photo Slides Kopiëren …
·Specificaties voor de HP ScanJ…
·Advies over scannen Old Black …
·Hoe de One Touch 4.0 Lade Verw…
·Hoe kan ik scannen Met behulp …
·De voordelen van het gebruik v…
·Hoe maak je een parallelle sca…
·Hoe kan ik een Epson GT 15000 …
·Hoe maak je een USB- scanner V…
  Related Articles
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
Hoe de CanoScan 30 
Hoe Vul een Canon 31 inktcartridge 
Hoe maak je een Canon LiDE 35 scanner in…
Hoe maak je een Canon FB630U scanner ins…
Hoe maak je een Canon scanner Problemen 
Hoe maak je een Canon scanner reinigen 
Canon Scanner instructies 
Hoe maak je een Canon flatbed scanner ge…
  Hardware Articles
·Hoe te Schakel de Canon Pro9000 E Lade 
·Hoe kan ik een HP Officejet J6480 Proble…
·Hoe maak je verbinding een Toshiba lapto…
·Hoe maak je een COM3 Poort toevoegen op …
·Acer One Bluetooth Module Install Inform…
·Hoe de Bottom Take Off van een Toshiba L…
·De specificaties voor een Inspiron 1501 
·Hoe maak je een webcam op de HP Pavilion…
·Hoe het opzetten van de faxfuncties op u…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com