Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een Canon scanner Problemen
Er zijn tal van dingen die fout kunnen gaan met uw Canon scanner , uit het niet goed installeren , de computer niet in staat om het te herkennen , om vlekken op uw gescande afbeeldingen . Canon biedt een breed scala van scanners , zowel voor thuis als op kantoor , en ze werken allemaal anders , die veralgemeende probleemoplossing moeilijk maakt . Er zijn een aantal Canon - specifieke middelen , maar, en een bekende problemen oplossen probleem dat alle Canon scanner gebruikers moeten weten . Instructies
1

Download de gebruiksaanwijzing voor de specifieke scanner van Canon 's downloaden bibliotheek . Bibliotheek Canons geeft consumenten toegang tot handboeken en gidsen voor bijna elk product in hun lijn . Het zoeksysteem is gemakkelijk te gebruiken . Zoeken op het soort product van scanner en selecteer vervolgens de naam van uw specifieke product . Dit is een goede bron bij de hand te houden voor het oplossen van problemen . Kopen van 2

Gebruik de Canon scanner gedeelte van FixYa ( zie bronnen ) . FixYa is een populaire computer site die advies voor problemen op allerlei systemen en producten biedt .
3

Vind uw scanner op FixYa door eerst het type scanner . Canon scanner types zijn onderverdeeld in filmscanner , flatbedscanner , pass-through -scanner en de weg - via scanner categorieën. Zodra u op het type scanner klikt , zal een lijst met scanners komen . Zoek het modelnummer van uw scanner in de lijst .
4

Klik op Problemen oplossen en ondersteuning onder de naam scanner . Een lijst van de door de gebruiker gestelde vragen zal verschijnen . Het is mogelijk dat uw vraag al eerder is gesteld en beantwoord . Zo niet , kunt u klikken op " Plaats een nieuw probleem " . Dit zal u toelaten om uw vraag in te voeren en krijgt een reactie van iemand die weet hoe het probleem op te lossen .

Deal 5 met een van de meest voorkomende Canon scanner problemen . Gebruikers van veel verschillende soorten Canon scanner hebben gekregen het bericht " kan niet communiceren met de scanner " . Vaak is dit fout is een kabel probleem en kan door het vervangen van de USB- kabel die u de scanner op de computer met een kabel van hoge kwaliteit worden vastgesteld .

Previous: Next:
  Scanners
·Scannen Foto 
·Hoe te Dubbelzijdig documenten…
·Hoe maak je een Canon scanner …
·Wat is een Livescan ? 
·Visioneer 6100 USB Scanner & O…
·Wat is een flatbed scanner? 
·Hoe te Standaardinstellingen w…
·Wat OCR Programma doet Lexmark…
·Hoe een document te scannen me…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Definitie van Computer CPU 
·Hoe te Broadcast op het internet met 2 m…
·Hoe te Kleine Boekjes afdrukken 
·Hoe maak je een wachtwoord wijzigen om h…
·Wat is het verschil tussen 5400 RPM en 7…
·Hoe je BIOS DC7800 bijwerken 
·Problemen met een optische encoder Wire 
·Hoe Dell Latitude E6500 Gebruik Contactl…
·Dingen om te weten bij het aantrekken va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com