Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Wat OCR Programma doet Lexmark X7675 gebruik?
Een alles - in-een printer waarmee u kopiëren en printen documenten scannen , , de Lexmark X7675 bevat ook de Abbyy Fine Reader Sprint optical character programma herkenning . Het OCR-programma verandert gescande documenten naar tekstbestanden die u kunt bewerken met behulp van een tekstverwerkingsprogramma , tekstverwerker of een toepassing die in staat is een tekstbestand openen . Abbyy Fine Reader Sprint automatisch geïnstalleerd tijdens de Lexmark X7675 's installatieproces . OCR -proces

Zodra uw Lexmark X7675 scant het document dat u wilt converteren naar een tekstbestand , Abbyy Fine Reader Sprint automatisch gestart en begint om tekens van het document te herkennen . Het programma bevat het document vervolgens in een dialoogvenster om een ​​voorbeeld . Abbyy Fine Reader Sprint vraagt ​​u vervolgens met de optie om het document op te slaan of gooi hem weg .
Compatibel Programma

De gescande OCR document is een tekstbestand dat wordt geopend in een teksteditor, zoals Kladblok of Wordpad . U kunt het tekstbestand openen met een tekstverwerkingsprogramma pakket zoals Microsoft Word of OpenOffice Writer . U kunt zelfs e-mail het tekstbestand aan iemand anders te bekijken of bewerken . Tekst bestanden zijn toegankelijk voor iedereen op elk platform , waaronder Mac en Linux besturingssystemen .
Microsoft Office Interface

Abbyy Fine Reader Sprint ook raakvlakken met Microsoft Office en kunt u een document rechtstreeks naar Microsoft Word te scannen door te klikken op " scannen naar Microsoft Word " binnen interface van het programma . De gescande OCR document nog een tekstbestand totdat u het document opslaan als Word -bestand . Ook kunt u het document scannen en dit Excel of Outlook . U kunt ook een document scannen en omzetten in een Portable Document Format -bestand door te klikken op " Scannen naar PDF doorzoekbaar . " PDF -bestanden zijn ook toegankelijk voor iedereen op elk platform .
Handmatige installatie
< br >

Abbyy Fine Reader Sprint is op uw Lexmark X7675 's installatieschijf en is beschikbaar voor herinstallatie als er een probleem optreedt met het programma. Plaats installatieschijf van de printer , cd 1 in het cd - rom- station en klik op ' Annuleren ' als de installatie -wizard van de disc begint . Klik op "Start ", " Computer " en klik met de rechtermuisknop het pictogram van uw cd - rom 's . Klik op "Open " en dubbelklik op " OCR " om Abbyy Fine Reader Sprint opnieuw te installeren . Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Scanners
·HP Scanjet 6200C Specificaties…
·Foto Scantips 
·Biometrische Technologie 
·Welke informatie heeft een Bar…
·Hoe te Flatbed Dia Scan 
·Hoe je Grote Jobs Scan op de K…
·Hoe maak je verbinding een Can…
·Toshiba eStudio 28 Specificati…
·Hoe een Paper Photo convertere…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Programmeer 
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·Intel E139761 Pentium Pro Moederbord Inf…
·De MacBook display knippert 
·Hoe te LVM Resize 
·Hoe maak je Fit een laptop toetsenbord 
·Dell Latitude D410 Specificaties 
·Hoe maak je een Western Digital harde sc…
·Kan ik instellen My Time naar zomertijd …
·Hoe maak je een Epson R1800 printer Prob…
·De geschiedenis van de Microprocessor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com