Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Foto Scantips
Scanners kunnen mensen foto's , negatieven en dia's om te zetten in digitale beelden voor een verscheidenheid van redenen , waaronder het creëren van archieven van oude foto's en delen van digitale foto's online en via e - mail . Gescande afbeeldingen kunnen ook worden bewerkt met behulp van foto - editing software om beelden van hoge kwaliteit voor het opnieuw afdrukken te maken . Ongeacht de reden voor het scannen van beelden, er tips die het proces verbeteren . Voorbereiding

Als u meerdere items te scannen , tijd besparen door de voorbereiding van de artikelen vooraf. Inspecteer afbeeldingen om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van kreukels , pluisjes en vlekken . Plaats altijd artikelen gezicht naar beneden op de scanner , zorg ervoor dat ze zijn recht . Gebruik de scanvoorbeeld functie op de scanner om te zien wat de afbeelding eruit zal zien als het eenmaal is gescand . U kunt dan kiezen om bij te snijden of aanpassen voordat u gaat scannen . Hoe het beeld wordt weergegeven in het voorbeeldvenster is precies hoe het ooit zal kijken ingescand in de computer. Beweeg de scanner of het item terwijl de scanner in gebruik is om onscherpe foto's te voorkomen .
Scanner Instellingen

Scanners
worden verkocht met een software-cd die u toelaat om te passen verschillende scan instellingen om de output van uw afbeeldingen te verbeteren . Experimenteren met deze instellingen kan drastisch veranderen het beeld . Bijvoorbeeld , het aanpassen van de kleur -instelling kunt u lichter of donkerder maken of highlights en schaduwen toe te voegen . Afbeelding verscherpen verbetert de kwaliteit en herstelt vervaagde kleuren . Maak een standaard instelling voor alle beelden of verander de instelling om elke individuele scan passen .
Bestandstypen

Afbeeldingen
kunnen worden gescand in de computer met behulp van JPEG of TIFF bestandstypen . Het type dat u kiest hangt af van uw behoeften . Het JPEG- bestand, dat het beeld comprimeert , is bevredigend voor afbeeldingen bedoeld voor e-mailen , online delen en archiveren . Het TIFF- bestandstype wordt aanbevolen voor het afdrukken en bewerken van afbeeldingen , omdat het detail behouden en levert een beeld van hogere kwaliteit . Omdat JPEG- bestanden zijn gecomprimeerd , gebruiken ze minder schijfruimte dan TIFF-bestanden . Veel scanners bieden ook de mogelijkheid van het scannen in PNG , die vergelijkbaar is met TIFF en levert verlies - minder compressie .
Resolutie

resolutie
invloed op de kwaliteit en de details van een imago en bepaalt hoe helder het zal verschijnen een keer gescand . Hoe lager de resolutie , des te lager de kwaliteit van het beeld geproduceerd . Gebruik een resolutie van 300 dpi voor negatieven , dia's , grote foto's en afbeeldingen die geschikt zijn voor afdrukken , archiveren en bewerken . Een resolutie van 72-100 dpi mag alleen worden gebruikt voor kleine beelden en beelden die bestemd zijn voor online delen en e-mailen scannen .
Autocorrectie

Veel scanners
toestaan om afbeeldingen automatisch of handmatig corrigeren . Auto-correctie , die vervaagde kleuren in oude foto's herstelt , is standaard ingeschakeld . Autocorrectie uitschakelen geeft u meer controle over het beeld - bewerkingsproces .
Transparant Media Adapter

Veel flatbed scanners
hebben ingebouwde Transparante media-adapters voor het scannen van maximaal twee dozijn negatieven en dia's in een keer. Scanning software kan ook onvolkomenheden verwijderen uit de negatieven en dia's en kleur te herstellen voordat u een digitaal beeld .

Previous: Next:
  Scanners
·Verschil tussen V33 en V330 
·Hoe maak je een scanner In Ado…
·Hoe maak je een Canon scanner …
·HP 5470C Scanner Specs 
·Scannen in oude foto's 
·Hoe maak je een Canon MP530 sc…
·Hoe maak je een Visioneer scan…
·Hoe de scherpte van de HP Scan…
·Hoe je Photo Booth Foto 
  Related Articles
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Hoe maak je een foto op Facebook uploade…
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Hoe kan ik een Picture Transfer naar een…
iPad Protective Film Tips 
Hoe maak je een Picture Collage voor mij…
  Hardware Articles
·Hoe Juiste Neck Houding bereiken met een…
·Hoe kan ik een HP Officejet 6500 printer…
·Feedback Problemen met een optische kabe…
·Hoe maak je een Video Card Slot Identifi…
·Toegang krijgen tot een interne harde sc…
·Geschiedenis van Nanotechnologie 
·Hoe maak je een Epson 3170 's Smart Pane…
·Hoe werkt Cyber ​​Communicatie Innovate …
·Beginners les in Typing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com