Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Tips en hints
iPad tablet-computer van Apple maakt gebruik van touch-technologie om een ​​interactieve ervaring te bieden tijdens het surfen op het internet , het typen van een e-mail of de toegang tot applicaties . Terwijl het apparaat is vergelijkbaar met de iPod Touch en de iPhone met zijn gebruiksvriendelijke interface , een aantal iPad - specifieke features zet de tablet-computer uit elkaar . Met de kraan van een vinger toegang de kalender -interface , portret of landschap modus en multitasking met de nieuwe iOS 4.2 . Multitasking

Overwegende het vorige besturingssysteem voor de iPad een applicatie gesloten is vóór de opening van een nieuwe , iOS 4.2 stelt u in staat om te schakelen tussen meerdere geopende toepassingen . Druk de "Home " knop op het scherm van de iPad twee keer naar het submenu applicatie, die het momenteel geopende toepassingen toont . Tik op de toepassing om er heen te gaan , of gaat u met uw vinger naar links of rechts om door de open sollicitatie menu te bladeren .
Sneltoetsen

Toegang toetsenbord instellingen van uw apparaat gelegen in het Settings menu Algemeen , waarmee je auto-correctie en automatische kapitalisatie activeren . Swipe de schakelaar op de tabbladen om de tools te activeren . Deze instellingen zijn handig bij het typen van een papier of een email schrijven . De automatische correctie tool stelt de juiste spelling en auto - kapitalisatie goed formats uw woorden . " Enable caps lock " stelt u in staat om te typen in hoofdletters . De snelkoppeling gereedschap voegt een periode waarin de spatiebalk tweemaal wordt getikt .
Landschap modus

draaien van de iPad op zijn kant draait het naar landscape modus . Het apparaat kan worden vergrendeld in dezelfde positie door het multitask menu . Druk de "Home "-knop om het menu te openen , en met uw vinger naar rechts. Tik op de cirkelvormige pijl knop aan de linkerkant van het menu om de huidige positie van de iPad te vergrendelen .
Bluetooth Connection

Het toetsenbord dock is een accessoire speciaal voor de iPad , maar elke Bluetooth- toetsenbord kunt aansluiten op je iPad . Toegang tot de Bluetooth- instellingen in het menu Algemene instellingen . Haal uw vinger over de knop " Off" om het te activeren . Als de Bluetooth-toetsenbord is ingeschakeld , zal de iPad laten zien in de lijst met gevonden apparaten , waarmee u het toetsenbord koppelen met de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je foto's kopiëren vanaf …
·iPad vs MacBook Pro 13 
·Kindle Content naar iPad 
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·Hoe kan ik een Apple iPad te m…
·Hoe te Wired Magazine download…
·Welke kabel is voor video-uitg…
·Mijn iPad is Oververhitting 
·Hoe maak je een iPad App verdi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP 5500 printer Problemen…
·Hoe je Quad Core prestaties te verbetere…
·Computer Processor & Haar Kenmerken 
·Hoe te beginnen een IBM Thinkpad T42 in …
·Gedetailleerde specificaties voor de Tos…
·Hoe de BIOS Versie Zoek op een Toshiba P…
·IBM Thinkcentre S50 8183 Specificaties 
·Westell 6100 Specs 
·Toepassingen van DC Power Source 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com