Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een gestolen iPad Zoek
Een iPad is een geweldig apparaat om persoonlijke informatie op te slaan , spelletjes spelen , surfen op het internet of boeken lezen . Helaas zijn veel mensen in de wereld niet vastgoedwaarde anderen ' , dus het is altijd mogelijk om het slachtoffer van diefstal geworden . Wanneer uw iPad is gestolen, moet u snel handelen om de beste kans op het krijgen van het weer . Denken duidelijk en positief zijn en u kunt uw gestolen iPad herstellen . Wat je nodig hebt
iPad serienummer
MobileMe-account informatie
Toon Meer Aanwijzingen

Keer op je stappen 1 . Als uw woning is ingebroken of je hebt overvallen , dan is het duidelijk uw iPad kan worden geclassificeerd als gestolen . Echter, als het gaat vermist onder vage omstandigheden , eerst controleren of iemand inderdaad heeft genomen, het . Ga terug naar de plaats waar je denkt dat het is gestolen en rond te kijken . Iemand zou hebben gevonden en draaide het in Vraag winkel kassiers en restaurant obers als ze een verloren en gevonden opslagruimte .

Bestand rapporten 2 . Wanneer u zeker weet het gestolen is , ga in uw lokale politiebureau en een rapport indienen van diefstal . Want het is een niet-dringende , zal de politie meer dan waarschijnlijk niet komen naar de plaats waar de iPad werd gestolen . Zodra u een aantal case te krijgen van de politie , bel uw woning of huurders verzekeringsmaatschappij om te zien of ze de iPad zullen dekken. U kunt hen uw zaaknummer als referentie te geven .
3

Toestel vergrendelen . Uw iPad kan contactgegevens , credit card rekeningen en gevoelige e-mails bevatten . Met je MobileMe- service via Apple , kunt u uw telefoon vergrendelen , zodat de dief geen toegang tot een van uw informatie . U zult hebben gehad om vooraf instellen van het apparaat met de " Find my iPhone " functie . Ga naar de MobileMe- website en in te loggen Klik op het apparaat dat u wilt vergrendelen . De iPad 's ingebouwde GPS zal u tonen geschatte locatie van het apparaat . Als u al het opzetten van een vier - cijferige toegangscode in , typ de code inch Als niet , wordt u gevraagd in te typen in een vier - cijferige code en wachtwoord .
4

Ga naar de locatie de GPS . Nadat u uw toestel vergrendelt , gebruik de kaart als een gids te vinden waar de iPad is . De GPS geeft u alleen een geschatte locatie . Het is misschien wel op dezelfde plaats waar je denkt dat het is gestolen . Als u in contact komen met de persoon die je gelooft stal uw iPad , probeer niet om ze te confronteren op uw eigen . Bel de lokale politie om hulp .

Previous: Next:
  iPad
·How to Get richtingen op de iP…
·Zal een iPad Run KeyNote ? 
·Zullen Mac-toepassingen werken…
·Hoe u uw Gmail- lijst met cont…
·Hoe je documenten krijgen op u…
·Hoe lang om een iPad te active…
·IPad Life Battery Aanbevelinge…
·Hoe je je iPad Wear 
·Kunt u noteren met een stylus …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn eigen oscilloscoop Zorg 
·Hoe je naar fabrieksinstellingen voor ee…
·Hoe te herstellen van een SD I /O Device…
·Hoe Memory Zet op een Dell Latitude D820…
·Hoe maak je een Cursor Pijl Maak op een …
·Hoe maak je een Network Attached Storage…
·Hoe maak je visitekaartjes scannen 
·Hoe om foto's te kopiëren naar CD Discs…
·Hoe het aansluiten van een HP Mini op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com