Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik mijn eigen oscilloscoop Zorg
Wetenschappers die behoefte hebben om te observeren en veranderingen in de golfvormen van elektrische signalen en andere radiogolven gebruiken vaak een oscilloscoop . Lab -grade oscilloscopen kan snel oplopen van de kosten, vooral als je nodig hebt om de golven en registreren gegevens met betrekking tot de golven u in de gaten nauwkeurig te meten . Echter, als je een basis oscilloscoop nodig hebt , kunt u eenvoudig zelf maken met behulp van enkele bedrading gereedschap en een oude tv . Niet alleen is dit goedkoper is dan het kopen van een, maar het is ook een leuk project dat het gebruik van oude elektronica maakt en is perfect voor een science fair . Wat je
Need Werken CRT televisie
Wire cutters
Draadstriptangen hulpmiddel
schroevendraaier
geïsoleerde bedrading
Elektrische tape
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Haal een oude CRT televisie en druk op de knop een paar keer om het resterende vermogen dat in de voeding van de TV kan worden opgeslagen te verwijderen . kopen van 2

Zet de televisie goede kant naar boven op een vlakke ondergrond en verwijder de achterste behuizing , met behulp van een schroevendraaier .
3

Vind de deflector spoel , die zal worden een van de grotere onderdelen die blootgesteld worden na het verwijderen van achterste behuizing van de TV . De deflector spoel is een grote spoel die rond de hals van de buis TV in het midden van de TV .
4

Vind de draden die zijn aangesloten op de deflector spoel . Er zullen vier in totaal , twee horizontaal en twee verticaal zijn . Ontkoppel de draden met kniptang door te snijden ze aan de basis van de deflector spoel , waardoor een klein beetje van de draad nog aan de deflector spoel . Blijf op de hoogte van welke horizontaal waren en welke waren verticaal door het maken van een mentale notitie of markering van een van de paren met tape .
5

Verwissel de aansluitingen van de horizontale en verticale draden . Sluit de horizontale draden aan de verticale bedrading op de deflector spoel. De verticale draden zal niet worden aangesloten op de deflector spoel.

Strip 6 uit een klein stukje van de isolatie van de geïsoleerde draad op de kale bedrading bloot . Wikkel de twee draden die eerder zijn verbonden met de verticale verbindingen van de deflector spoel rond het blootliggende bedrading . Gebruik elektrische tape te isoleren en beveiligen van de verbinding .

Strip 7 uit een kleine hoeveelheid isolatie aan het andere uiteinde van de draad .

Plug 8 de TV in een stopcontact en zet hem aan . Verbind de geïsoleerde bedrading , met een kleine uiteinde van het blootgesteld aan een stroombron zoals een batterij om de top veranderingen op de televisie te observeren . De horizontale lijn weergegeven door de TV zal

flat blijven als er geen elektriciteit is aangesloten en zal veranderen zodra de draad is aangesloten op een stroombron .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Sharpie gebrui…
·Hoe je grote hoeveelheden gege…
·Hoe maak je een JPEG Transfer …
·Hoe maak je een mechanische st…
·Servo's zijn heel speciale mot…
·Tools om een PC Fix 
·Wat doen Processor Snelheden M…
·Instructies voor een Trackmate…
·Wat is het verschil tussen een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Sommige van mijn RAM gebruiken vo…
·Hoe maak je een Wireless Mouse Fix 
·Hoe te LI Batterijen opladen 
·Hoe kan ik een nieuwe harde schijf in ee…
·Wat betekent DPI Mean in Scanners ? 
·Hoe te markeren en kopiëren op een Kind…
·Hoe maak mijn Dell Inspiron 5100 laptop …
·Is het slecht om een ​​iPad opladen All …
·Hoe maak je een iPad Lock Van overhellen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com