Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad vs MacBook Pro 13
De iPad is een mobiel apparaat , terwijl de MacBook Pro is een volledig functionele laptop computer . Dit betekent dat elk apparaat is ontworpen voor verschillende functies en draait op een ander besturingssysteem . De Mac OS X-besturingssysteem op de MacBook Pro werkt met traditionele software , terwijl het iOS besturingssysteem op de iPad loopt apps als software . Apps hebben beperkte mogelijkheden in vergelijking met de meeste traditionele software pakketten , maar ze minder kosten , sneller laden en kan de behoeften van veel gebruikers zullen evenals hun volledige software tegenhangers dienen . Poorten en accessoires

De iPad heeft twee poorten en een beperkt aantal accessoires die je kunt aansluiten. De mobiliteit van de iPad is gebaseerd op haar zelfstandige karakter , dus het heeft een koptelefoonaansluiting en een docking poort waarmee je de sync-kabel , lader en speciale adapters om video te delen met een ander scherm of lading foto's van uw camera aan te sluiten . De MacBook Pro 13 - inch model heeft twee USB-poorten plus Ethernet , FireWire , een SDXC -kaartlezer en een oplader aansluiting poort naast een cd /dvd-station . U kunt alle randapparatuur compatibel is met deze havens en de Mac OS X- versie van het besturingssysteem je draait , zoals printers , externe harde schijven en USB- muizen aansluiten .
Connectiviteit

de iPad en MacBook Pro 13 hebben beide interne hardware voor draadloze netwerken , zodat je verbinding kunt maken met Wi - Fi-signalen zonder extra hardware of software . De iPad biedt ook 3G draadloze Internet-verbinding op bepaalde modellen. Alleen " Wi - Fi + 3G "-modellen hebben deze optie , waarmee u verbinding maken met ofwel AT & T of Verizon mobiele netwerken , afhankelijk van het model dat u koopt . MacBooks toestaan ​​bekabelde Ethernet -aansluitingen ook. Zowel de MacBook en iPad hebben ook Bluetooth- connectiviteit voor bepaalde randapparatuur , zoals externe toetsenborden of een koptelefoon . De iPad -software biedt geen ondersteuning voor muis -apparaat , inclusief Bluetooth-muis -verbindingen .
Fysieke Verschillen

De iPad weegt ongeveer £ 1,34 en heeft een diagonaal scherm grootte van 9,7 inch . De MacBook Pro 13 heeft een 13 - inch diagonaal scherm en weegt 4,5 £ . De MacBook kan tot 500GB aan geheugen , terwijl de grootste iPad opslagcapaciteit is 64GB . De MacBook beschermt zijn eigen scherm wanneer het deksel gesloten is , terwijl de iPad vereist een aparte zaak of dekking van het oppervlak te beschermen .
Vergelijking

Als u een zelf nodig - bevatte mobiel apparaat dat kan omgaan met documenten , foto's , presentaties spreadsheets en andere gemeenschappelijke bestanden , evenals het afspelen van muziek en films , de iPad is een compacte en draagbare oplossing . De MacBook is een betere keuze als u specifieke full - featured software programma's , zoals Adobe Creative Suite , geavanceerde functies van Microsoft Office of een programma dat vereist Adobe Flash moet lopen , maar je kunt werken met vele Creative Suite -en Office-bestanden op de iPad . Met ingang van de datum van publicatie , de iPad vereist ook een computer voor de installatie , back-up en synchronisatie bestanden . Met de Fall 2011 release van iOS 5 , is de iPad ontworpen om functioneel als een stand - alone apparaat .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe E-mail verwijderen op de i…
·Hoe je Winterboard verwijderen…
·Kunt u deze downloaden GIMP om…
·Hoe je documenten importeren o…
·Hoe E-mail controleren op de i…
·Hoe kan ik een iPad in ESL Geb…
·iPad naar TV Connection 
·Wat zijn de verschillen in de …
·Hoe je iPad WiFi- problemen op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Heeft de Dell Inspiron 1525 Heb Recordin…
·Hoe je LED Light Set op Dell M1730 
·Hoe te Ink Levels Reset 
·Welke grafische kaarten zijn goed voor E…
·Antec Basiq 500W Specificaties 
·Hoe te installeren van een Blu - ray-bra…
·Hoe de Imaging Drum op een HP 2500 Overr…
·Mijn HP Color inktcartridge niet werken 
·Hoe maak je een chip van een inktcartrid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com